Γυναικοκτονία στη Λάρισα: «Βολές στο θώρακα και – πιθανόν – χαριστική βολή στο κεφάλι δέχτηκε η 43χρονη» (photos, video)

featured image

Σοκάρει η ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα της δολοφονημένης γυναίκας στη Λάρισα, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από το σημείο του εγκλήματος όπου βρίσκεται η 43χρονη γυναίκα δέχθηκε βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο»,

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ένταση στις Φυλακές Τρίπολης με την γυναίκα του Φιλιππίδη. Τι συνέβη;


Όπως τόνισε η κ. Λεοντάρη, η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολη».

Η 43χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης από τον σύζυγό της μέσα στο κατάστημα εστίασης που εργαζόταν, όταν δέχτηκε σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις 8 πυροβολιασμούς.

Η 43χρονη είχε έρθει πριν κάποιους μήνες με τα τρία παιδιά της στην Σωτηρίτσα προκειμένου να βοηθήσει στο ουζερί-ταβέρνα που ανήκει στον αδερφό της καθώς εκείνος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Καταθέτουν αυτόπτεις μάρτυρες

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από μάρτυρες του στυγερού εγκλήματος.

Σημειώνεται πως σύμφωνα το ΑΠΕ ο δράστης, μετά τη δολοφονία της γυναίκας, παραδόθηκε στην αστυνομία.


Σύμφωνα με το onlarissa το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και ήταν κάτοικοι Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με την δήλωση Βόζεμπεργκ για «σπατάλη» ρεύματος: «Αν 3 μέρες δεν μαγειρέψουμε, τι θα πάθουμε»

«Ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε»

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο πρόεδρος Σωτηρίτσας Βασίλης Λέτσιος, η 43χρονη εδώ και 4 με 5 μήνες είχε επιστρέψει στο χωριό της προκειμένου να βοηθήσει στην επιχείρηση του αδελφού της ο οποίος μετά από περιπέτεια με την υγεία βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης:

«Αυτός δεν ήταν εδώ, ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε. Τι να πω, τα έχουμε χαμένα. Η κοπέλα ήταν από το χωριό και είχε παντρευτεί αυτόν από την Αθήνα και ζούσαν εκεί. Εδώ και λίγους μήνες όμως επειδή ο αδελφός της ήταν βαριά άρρωστος, είχε έρθει στη Σωτηρίτσα και βοηθούσε στην ταβέρνα του. Τώρα τι προβλήματα είχαν μεταξύ τους κανένας μας δεν ξέρει.

Αυτό που έμαθα είναι πως ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε μέσα στο μαγαζί του αδελφού της. Η κοπέλα ήταν 43 ετών, εκείνος μεγαλύτερός της. Ήταν πολλά χρόνια παντρεμένοι γιατί τα παιδιά τους είναι κοντά στα 20. Η κοπέλα πρέπει να ήταν εδώ τουλάχιστον 4 με 5 μήνες».




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.