Μυστήριο με το θάνατο του εφοπλιστή Εμπειρίκου – Αυτοκτονία ή σ3ξουαλικό ατύχημα με τη σακούλα;

featured image
Ο Ανδρέας μεγάλωσε στους κοσμικούς κύκλους Βρετανίας και Αμερικής. Σπούδασε ψυχολογία στο πανεπιστήμιο Φόρνταμ της Νέας Υόρκης και εργαζόταν στην δισκογραφική εταιρεία Virgin Atlantic.

Συχνά εμφανιζόταν στο πλευρό της μητέρας του σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και θεωρούνταν ως ένας από τους πιο γοητευτικούς νεαρούς της κοσμικής Νέας Υόρκης. Στην προσωπική του ζωή όμως, όλα δείχνουν ότι δεν είχε κανένα όριο. Σκηνοθετούσε πορνογραφικά βίντεο τα οποία ανέβαζε στο διαδίκτυο.

Εξαιτίας του ομοφυλοφιλικού περιεχόμενού τους, καθώς και σχόλια γνωστών του, έχει επικρατήσει η άποψη ότι ο Εμπειρίκος ήταν και αυτός ομοφυλόφιλος, αν και δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο εκτός από τα κουτσομπολιά.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτός είναι ο 26χρονος που αποκεφαλίστηκε απο προπέλα σκάφους στη Χαλκιδική

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο κόσμος σιχάθηκε την δηθενιά και “ξεσκίζει” την Τούνη – “Ζείς σε άλλο κόσμο”

Ο δημοσιογράφος Μάικλ Μούστο που γνώριζε τον Εμπειρίκο, έγραψε ότι ο νεαρός φημιζόταν για τις έξαλλες σεξουαλικές περιπέτειές, καθώς και ότι ήταν φορέας του ιού HIV.


Αντιμετώπιζε προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, αλλά τα τελευταία χρόνια έδειχνε να έχει επανέλθει η ψυχολογική και σωματική του υγεία.

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2011, ο 25χρονος Εμπειρίκος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη. Γύρω απ’ το πρόσωπό του ήταν τυλιγμένη μία πλαστική σακούλα και ο ιατροδικαστής έκρινε ότι πέθανε από ασφυξία. Η επίσημη ανακοίνωση έκανε λόγο για αυτοκτονία, αλλά πολλοί γνωστοί του αντέδρασαν στην ιδέα.

Ο Εμπειρίκος έδειχνε πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Κανόνιζε ταξίδι στο Άμστερνταμ για τα γενέθλιά του, δεν άφησε σημείωμα, ούτε έστειλε κάποιο μήνυμα σε φίλο του. Ο δημοσιογράφος και φίλος του, Μάικλ Μούστο, ανέφερε τις υποψίες του, ότι ο Εμπειρίκος δεν αυτοκτόνησε, αλλά ο θάνατός του ήταν ατύχημα κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού, συγκεκριμένα αυτό-ερωτικής ασφυξίας. Είχε άλλωστε σχολιάσει ότι ο 25χρονος είχε «λιγότερες αναστολές από την Άν Νικόλ Σμιθ».

Μέχρι και σήμερα δεν έχουν δοθεί επαρκείς απαντήσεις… ή μήπως έχουν δοθεί και έχω θαφτεί;

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.