Διευθυντής λογιστηρίου υπεξαίρεσε χρηματικό ποσό 12,8 εκατ. για να τα «καταθέσει» σε site ενηλίκων

featured image

Μία όχι και τόσο συνηθισμένη υπόθεση κλήθηκε να ερευνήσει το οικονομικό τμήμα των αρχών στην Φλόριντα, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ αφορούσε ένα τύπο που υπεξαίρεσε εκατομμύρια από τον οργανισμό που δούλευε και τα… έφαγε σε site ενηλίκων.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι βρύσες στην Μύκονο βγάζουν μαύρο νερό (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γλυφάδα: Το μοντέλο, η κοκαΐνη, το κινητό και οι… vip πελάτες

Πρόκειται για τον Ralph Puglisi που ήταν διευθυντής του λογιστηρίου στο University Medical Service Association που είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παρέχει προσωπικό και άλλου είδους υποστήριξη στην υγειονομική περίθαλψη του πανεπιστημίου.


1

Τον περασμένο Νοέμβριο λοιπόν, παρατηρήθηκαν περίεργες κινήσεις και… τρύπες στα οικονομικά, με αποτέλεσμα να απολυθεί ο 59χρονος, ξεκινώντας παράλληλα έρευνα εις βάρος του.

Το αποτέλεσμα αυτής έδειξε οτι είχε «σηκώσει» από τα ταμεία του οργανισμού 12,8 εκατομμύρια δολάρια, τα 11,5 εκ των οποίων ξοδεύτηκαν σε site ενηλίκων, με το οποίο είχε συνολικά 22.000 συναλλαγές.

Το συγκεκριμένο επιτρέπει στους επισκέπτες του να αγοράσουν credits και να το δωρίσουν σε όποιο γυναικείο προφίλ θέλουν, ενώ αυτό με την σειρά του μπορεί αυτά να τα εξαργυρώσει σε κανονικά χρήματα.

Όπως αποδείχθηκε, το προφίλ με το οποίο είχε συναλλαγές ο Puglisi ήταν της συντρόφου του γιου της, με την οποία μοιράστηκαν τα κέρδη.

Ο 59χρονος παραδέχθηκε τις πράξεις του και συμφώνησε να αποπληρώσει τα χρήματα. Βέβαια τα 12,8 εκατομμύρια είναι εξαιρετικά μεγάλο ποσό και αποτελεί ερωτηματικό το που θα το βρει…

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.