Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός από τα θύματα στου Ζωγράφου με τη χατζάρα: «Δεν με προειδοποίησε κανείς, άργησαν να έρθουν κοντά μου» (pic)

featured image
Ο 33χρονος έγραψε στο facebook τα όσα δραματικά έζησε από την επίθεση του ψυχικά αρρώστου στου Ζωγράφου, που είχε αποδράσει από το Δαφνί.

Ο Κώστας Αλεβίζος είναι ένας από τα τέσσερα θύματα στου Ζωγράφου, που κτυπήθηκε από τη μανσέτα του δράστη που είχε αποδράσει από το Δαφνί. Νοσηλεύεται καθώς βγήκε από το χειρουργείο, έχοντας τραύματα στο χέρι και στον πνεύμονα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πώς είναι και τι κάνει σήμερα το κορίτσι των «Ράδιο Αρβύλα» 10 χρόνια μετά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άγριο κράξιμο στην Μαριαλένα – Τα δάκρυα της δεν μπόρεσαν να την ξεπλύνουν!

Ο 33χρονος έγραψε στο facebook τα όσα δραματικά έζησε, ενώ όπως επεσήμανε, του έκανε εντύπωση ότι κανείς δεν τον προειδοποίησε για να αποφύγει τα κτυπήματα με το μαχαίρι, ούτε- παρά την αιμορραγία του- δεν τον πλησίασε κανείς αρχικά.


Ευχαρίστησε τους γιατρούς στο λαϊκό και στον Ευαγγελισμό όπου χειρουργήθηκε, τον πνευμονολόγο που βρέθηκε κοντά του όταν ήταν αιμόφυρτος και ήταν έτοιμος με βελόνα να του τρυπήσει τον πνεύμονα για να αναπνεύσει, καθώς επίσης και τα παιδιά από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο.

Αναλυτικά, ο Κώστας Αλεβίζος έγραψε:

Αν έχεις τύχη διάβαινε δεν λένε….

Ε εγώ σήμερα δεν είχα, βρέθηκα στα καλά καθούμενα σφαγμένος με κουζινομάχαιρο στον πνεύμονα και στο χέρι.

Ήμουν το τελευταίο θύμα ίσως ενός άλλου θύματος, ενός ψυχικά πάσχοντα που από ότι μαθαίνω, το είχε σκάσει από το Δαφνί πριν αρκετό καιρό.

Μου κάνει εντύπωση ότι δεν με προειδοποίησε κάνεις από τον παρευρισκόμενο κόσμο έτσι ώστε να προστατευτώ, όπως και το ότι ενώ είχα ακατάσχετη αιμορραγία, ο κόσμος άργησε να έρθει κοντά μου, σε μια γειτονιά που έχω ζήσει 33 χρόνια.

Μέσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερός, καθώς έτυχε να βρίσκεται στο σημείο ένας πνευμονολόγος όπου έσπευσε να με βοηθήσει και ήταν έτοιμος να με τρυπήσει με μια μεγάλη βελόνα, αν η αναπνοή μου δυσκόλευε και άλλο αυτή τη μιάμιση ώρα που περίμενα το ασθενοφόρο, αλλά και γιατί μου έδινε κουράγιο, όπως και μια κοπέλα και ένα αγόρι από την ομάδα Δίας.

Οι γιατροί στο Λαϊκό και μετά το χειρουργείο στον Ευαγγελισμό πέσανε πάνω μου αμέσως και τους ευχαριστώ

Ευχαριστώ όλους για την στήριξη, θα σας απαντάω με καρδούλες».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.