Τραγικές ώρες για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η απομόνωση, η κρίση πανικού και το διαζύγιο

featured image

Σας τα έγραφα και χθες επιβεβαιώθηκα πλήρως και τώρα έρχονται νέα στοιχεία να συμπληρώσουν το ρεπορτάζ.

Αμίλητος και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την ομόφωνη απόφαση Ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως λίγο μετά την είσοδό του στο κελί βίωσε σοβαρή κρίση πανικού η οποία διήρκησε περί τα 15 λεπτά.

Άλλες πηγές πάντως δεν επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη πληροφορία και περιορίζονται στο να επαναλαμβάνουν πως ο κρατούμενος είναι καταβεβλημένος, αμίλητος και με την αγωνία διαρκώς ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.


Έχει πάρει μαζί του βιβλία και προσπαθεί να περάσει το χρόνο του με αυτά. Δεν θέλει συνομιλίες και συζητήσεις με κανέναν παρά μόνον με το δικηγόρο του. Τέλος το διαζύγιό του με την σύζυγό του Ελπίδα θα δρομολογηθεί και αυτό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η σύζυγός του πάντως ως άνθρωπος είναι διατεθειμένη να τον στηρίξει μέχρι τέλους. Δεν θα πορευτούν φυσικά μαζί ως ζευγάρι αλλά ως δύο άνθρωποι που μοιράστηκαν πολλά χρόνια της ζωής τους και έχουν φυσικά και ένα παιδί. Αυτό είναι και το κύριο μέλημά τους. Να προστατέψουν τον γιο τους όσο περισσότερο μπορούν.[gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.