Φονικό στα Γλυκά Νερά – Ποιο είναι το κίνητρο του δολοφόνου;

featured image

Δύο μήνες συμπληρώνονται αύριο από τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά και ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί το κίνητρο που οδήγησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να σκοτώσει τη νεαρή μητέρα. Η έρευνα έχει περάσει πλέον στα χέρια του ανακριτή, ενώ οι αποκαλύψεις εξακολουθούν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας η μία μετά την άλλη, με τελευταία εκείνη περί ύπαρξης τρίτου προσώπου στη σχέση του ζευγαριού.

Πρόκειται, για μια 40χρονη γυναίκα που διατηρούσε πολυετή επικοινωνία με τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο. Κι ενώ οι Αρχές γνωρίζουν την ταυτότητά της, το μόνο που έχει γίνει γνωστό για εκείνη είναι ότι προέρχεται από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του πιλότου και αρνείται ότι έχει σχέση, όχι με τον πιλότο, αλλά με τη δολοφονία της Καρολάιν. Αυτό που εξετάζεται είναι κατά πόσο μπορεί να έχει σχέση με τη ρήξη που προκλήθηκε στις σχέσεις του 32χρονου με τη σύζυγό του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί εάν η σχέση του συζυγοκτόνου με τη 40χρονη ήταν απλά επαγγελματική, φιλική ή και ερωτική, ούτε αν η συγκεκριμένη γυναίκα έχει κληθεί για κατάθεση από τον ανακριτή.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτα προκλητικός ο δολοφόνος – Λεει στη φυλακή ότι άγνωστοι σκότωσαν την Καρολάιν!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άλλος άνθρωπος ο Βασίλης Καρράς – Δείτε την φωτογραφία

Την ίδια ώρα ερωτήματα προκάλεσε η στάση της μυστηριώδους 40χρονης, όταν σε επικοινωνία που προσπάθησαν να έχουν μαζί της οι δημοσιογράφοι, εκείνη τους παρέπεμψε στον νομικό εκπρόσωπό της. Ο νομικός εκπρόσωπος με τη σειρά του αρκέστηκε να πει ότι η γνωριμία της με τον Αναγνωστόπουλο δεν έχει ουδεμία σχέση με το δραματικό συμβάν στα Γλυκά Νερά. Στο μεταξύ αυτό που συζητήθηκε πολύ τις τελευταίες ημέρες είναι η πληροφορία ότι οι γονείς της Καρολάιν, Σούζαν Ντέλα Κουέστα και Ντέιβιντ Κράουτς διερευνούσαν μαζί με τους δικηγόρους τους τις φήμες που υπήρχαν για σχέση, επαφή ή γνωριμία του συζυγοκτόνου με κάποια γυναίκα. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό συζυγοκτόνος θα βρεθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να δώσει απαντήσεις στα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει.

Τι διαδίδει μέσα στη φυλακή


“Πονοκέφαλος” είναι για τις αρχές το κίνητρο που όπλισε το χέρι του δολοφόνου καθώς από αυτό θα φανεί κι αν υπήρχε ή όχι προσχεδιασμός του εγκλήματος. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο Αναγνωστόπουλος έκανε αυτοματοποιημένες κινήσεις αμέσως μετά το έγκλημα οι οποίες δεν δείχνουν μετάνοια για την πράξη του, κάτι που συνήθως συμβαίνει στις “εν βρασμώ” δολοφονίες. Κι ενώ η άρση του τραπεζικού απορρήτου του ζευγαριού αναμένεται να δώσει νέα πνοή στις έρευνες και απαντήσεις γύρω από τα κενά στο παζλ της δολοφονίας, καθώς θα φανούν τυχόν περίεργες οικονομικές δοσοληψίες, ένα σενάριο που είχε ακουστεί από τις πρώτες ημέρες δολοφονίας της Καρολάιν. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε μεταδώσει το MEGA, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού ο Αναγνωστόπουλος, μαθαίνοντας ίσως τα όσα γράφονται στον ελληνικό και βρετανικό Τύπο για εμπλοκή του σε καρτέλ ναρκωτικών, αποφάσισε να “πουλήσει τρέλα” λέγοντας σε συγκρατούμενούς του ότι “μπορεί να συμβαίνει κι αυτό. Και να ήταν αυτός ο λόγος που οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι” και σκότωσαν την Καρολάιν προκειμένου να εκδικηθούν τον ίδιο.

Η πληροφορία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες είναι ότι οι κουκουλοφόροι σκότωσαν την 20χρονη λόγω οικονομικών διαφορών που είχαν με τον πιλότο από κάποια παράνομη πράξη. Η στάση του προφυλακισμένου συζυγοκτόνου προκαλεί νέα ερωτήματα για το τι προσπαθεί να κατορθώσει με το να επαναφέρει στο κάδρο της υπόθεσης το σενάριο της εισβολής ληστών και επομένως της δολοφονίας λόγω εκδίκησης.

Και δεύτερο κινητό;

Οι έρευνες για το κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν έχουν επικεντρωθεί και στις επαφές του συζυγοκτόνου πριν και μετά τη δολοφονία. Τα δεδομένα που ανέκτησε η Αστυνομία από το κινητό του αποκαλύπτουν πώς χρησιμοποίησε τη συσκευή του ο 32χρονος τη μοιραία νύχτα, που αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του. Ωστόσο δεν προέκυψαν άλλα στοιχεία για τις επαφές που είχε ο συζυγοκτόνος πριν και μετά το έγκλημα. Οι Αρχές περίμεναν να εντοπίσουν μηνύματα και συνομιλίες που ακόμη κι αν είχαν διαγραφεί θα μπορούσαν να έρθουν ξανά στο φως και να δώσουν στοιχεία για τις κινήσεις του. Για τον λόγο αυτό εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ο πιλότος να είχε και δεύτερο κινητό τηλέφωνο, από το οποίο έκανε πολύ συγκεκριμένες επαφές, κυρίως μετά το έγκλημα, που είχε τον φόβο ότι μπορεί να τον έχουν υποψιαστεί οι Αρχές. Και σίγουρα θα πρόκειται για ένα τηλέφωνο που δεν κατείχε νόμιμα, δηλ. δηλωμένο στο όνομά του, αλλά ένα από τα λεγόμενα “πακιστανικά”.

 

Με πληροφορίες από την “On Time”

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.