Φυλακές Κορυδαλλού: Πιλότος-Φουρθιώτης έγιναν «κολλητοί» και στήνουν κοινά επαγγελματικά σχέδια

featured image

Πολλά έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα υπονοηθεί για την έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, τη λεγόμενη πτέρυγα VIP των φυλακών αν και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και η γραμματεία αντεγκληματικής πολιτικής αρνούνται αυτή την ονομασία. Σε αυτό το κελί ο 33χρονος πιλότος βρίσκεται με έναν κατηγορούμενο για λαθρεμπόριο και έναν για υπόθεση ναρκωτικών.

Λίγα μέτρα μακριά από το κελί του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου βρίσκεται ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος φαίνεται πως έχει γίνει φίλος με τον 33χρονο πιλότο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτα προκλητικός ο δολοφόνος – Λεει στη φυλακή ότι άγνωστοι σκότωσαν την Καρολάιν!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άλλος άνθρωπος ο Βασίλης Καρράς – Δείτε την φωτογραφία

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες του αναφέρουν πως Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και Μένιος Φουρθιώτης έχουν σχεδόν καθημερινές κουβέντες και μάλιστα οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως και οι δύο τους μιλούν και για κοινά επαγγελματικά σχέδια, όταν και όποτε βγουν από τη φυλακή.

Στην ίδια πάντως πτέρυγα βρίσκεται και ο ιερέας με την επίθεση με το βιτριόλι στους μητροπολίτες, ενώ δεν αποκλείεται στην ίδια πτέρυγα να βρεθεί και ο 49χρονος για την κλοπή των έργων τέχνης στην Εθνική Πινακοθήκη».

Νέα επίθεση Φουρθιώτη στα ΜΜΕ

Εν τω μεταξύ, σε νέα επίθεση κατά των ΜΜΕ προχωρά ο φυλακισμένος Μένιος Φουρθιώτης, μέσω του δικηγόρου του. Ο παρουσιαστής που κρατείται στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού δηλώνει εκ νέου τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι το όνομά του συνεχίζει να ανακινείται σε δημοσιεύματα του Τύπου, κάτι που ο ίδιος έχει ζητήσει ρητά να μη γίνεται.

Καταγγέλλοντας «ανηλεή πόλεμο» εις βάρος του, ο Φουρθιώτης ζητά μέσω του συνηγόρου του από το σύνολο των ΜΜΕ «να απέχουν τουλάχιστον από εδώ και στο εξής, από οιαδήποτε αναφορά στο όνομα του εντολέως μας, αφήνοντάς τον να διαχειριστεί την κατάσταση την οποία βιώνει».

Η «σπόντα» για τους συγκρατούμενούς του Μάλιστα, αν και δεν κατονομάζει κανέναν, υπάρχει ένα αρκετά σαφές υπονοούμενο για τη σύνδεση του ονόματος του παρουσιαστή με τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών αλλά και άλλων συγκρατούμενών του στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού – όπως ο ιερέας που πέταξε το βιτριόλι στη Μονή Πετράκη και ο «artfreak» που έκλεψε τον Πικάσο. Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «[…] μέχρι και σήμερα συνεχίζονται παρά την θέληση και χωρίς φυσικά την οιαδήποτε συναίνεση του κ. Φουρθιώτη να δημοσιεύονται πλείστα όσα ζητήματα, τόσο για τους λόγους κράτησης του, παραβιάζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το Δικαστικό απόρρητο, αλλά και όσο για τις συνθήκες κράτησης του στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού, τόσο έμμεσα όσο και άμεσα, συνδέοντας μάλιστα τον ίδιο τον εντολέα μας, με πρόσωπα που είναι άσχετα με εκείνον, δημιουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο αρνητικές εντυπώσεις, μέσω της χρησιμοποίησης της εικόνας του, του ονόματος του κ.λ.π.» Ολόκληρη η ανακοίνωση του δικηγόρου του Μένιου Φουρθιώτη: «Σε σχέση με τα επαίσχυντα, προσβλητικά, απαξιωτικά, υβριστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα που έχουν κατακλείσει τον χώρο των ΜΜΕ, ιδίως από τις 26 Απριλίου 2021 οπότε και άρχισε η σε βάρος του εντολέως μας κ. Μαίνανδρου Φουρθιώτη (γνωστού εκδότη, ιδιοκτήτη ΜΜΕ και παρουσιαστή), Δικαστική περιπέτεια, επισημαίνουμε, ότι παρότι έχουν αποσταλεί πολλάκις ακόμη και δια Δικαστικού Επιμελητή εξώδικες διαμαρτυρίες τόσο προς το σύνολο των ΜΜΕ όσο και προς τις αρμόδιες Αρχές αναφορικά με την κατ’ επανάληψη παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων και ενώ το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι ενήμερες για την ευθεία παραβίαση του Νόμου, των σχετικών διατάξεων και των κανονισμών του ΕΣΡ, μέχρι και σήμερα συνεχίζονται παρά την θέληση και χωρίς φυσικά την οιαδήποτε συναίνεση του κ. Φουρθιώτη να δημοσιεύονται πλείστα όσα ζητήματα, τόσο για τους λόγους κράτησης του, παραβιάζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το Δικαστικό απόρρητο, αλλά και όσο για τις συνθήκες κράτησης του στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού, τόσο έμμεσα όσο και άμεσα, συνδέοντας μάλιστα τον ίδιο τον εντολέα μας, με πρόσωπα που είναι άσχετα με εκείνον, δημιουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο αρνητικές εντυπώσεις, μέσω της χρησιμοποίησης της εικόνας του, του ονόματος του κ.λ.π.


Παρότι ο εντολέας μας έχει εγγράφως ενημερώσει ρητώς μέσω των κατά τα ως άνω εξωδίκων δηλώσεων, περί της μη συγκατάθεσής του σε καμία αναφορά στο όνομα του καθώς και στην χρήση πλάνων και φωτογραφιών του, η πλειονότητα των ΜΜΕ συνεχίζει είτε ευθέως, είτε μέσω υποτιθέμενων «πληροφοριών», να τον διαπομπεύει κατά τρόπο, απαράδεκτο, παράνομο και αήθη.

Είναι προφανές ότι έμμεσα και άμεσα η πλειονότητα των ΜΜΕ έχει επιδοθεί σε έναν ανηλεή πόλεμο σε βάρος του εντολέως μας, με σκοπό να αποδομηθεί ως προσωπικότητα και να επιτευχθεί η απόλυτη απαξίωση στο πρόσωπό του, την στιγμή μάλιστα κατά την οποία ευρίσκεται σε μια ιδιαιτέρως ευαίσθητη και δύσκολο περίοδο κατά την οποία επιχειρεί να αναδείξει την αθωότητά του ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Οι ισχυρισμοί και τα δήθεν γεγονότα που παρατίθενται στα επανειλημμένα δημοσιεύματα προβάλλονται σκοπίμως από την πλειονότητα των ΜΜΕ εν γνώσει της αναλήθειας τους, προκειμένου να δημιουργηθούν στο κοινό δυσμενείς εντυπώσεις εις βάρος του εντολεώς μας, και να πλήξουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή του. Σε κάθε περίπτωση επισημαίνουμε ότι ήδη ο εντολέας μας έχει υποβάλει σχετική μήνυση κατά παντός υπεύθυνου τόσο για την παραβίαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, όσο και για συναφή αδικήματα τα οποία προβλέπονται στον Ποινικό Κώδικα, ενώ επιφυλάσσεται ρητώς για την άσκηση όλων εκ του νόμου απορρεόντων δικαιωμάτων μου για την ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που έχει υποστεί συνεπεία της κατασυκοφάντησής του και της σπίλωσης της τιμής και της υπόληψής του, μέσω της προσφυγής του στα αρμόδια Δικαστήρια.

Τέλος, σημειώνεται ότι η συνεχιζόμενη αδράνεια, τόσο της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όσο και του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης να προφυλάξει όπως έχει υποχρέωση τον εντολέα μας από τις αδηφάγες επιθέσεις της πλειονότητας των ΜΜΕ, αδιαφορώντας επιδεικτικά για τον ανηλεή πόλεμο τον οποίο δέχεται αυτός, μέσω των συνεχών αναφορών για ζητήματα ανούσια και άσχετα με το δικαίωμα πληροφόρησης τόσο του αναγνωστικού κοινού, όσο και των τηλεθεατών, τα οποία αναπαράγονται συνεχώς σε πλήθος ΜΜΕ, ή προέρχονται από πρόσωπα που δίνουν δήθεν «πληροφορίες» για τον ίδιο, ενώ είναι προσωρινά κρατούμενος, αποτελούν πράξεις εγκληματικές και πειθαρχικώς ελεγκτέες, εκθέτοντας τον εντολέα μας εξακολουθητικά σε μέγιστο κίνδυνο τόσο την ζωή όσο και την υγεία του, η οποία είναι ήδη επιβαρυμένη.

Για τους λόγους αυτούς καλούμε το σύνολο των ΜΜΕ να απέχουν τουλάχιστον από εδώ και στο εξής, από οιαδήποτε αναφορά στο όνομα του εντολέως μας, αφήνοντάς τον να διαχειριστεί την κατάσταση την οποία βιώνει. Επίσης καλούμε το ΕΣΡ και την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τις Δικαστικές και Εισαγγελικές Αρχές να πράξουν τα νόμιμα και να διερευνήσουν την ταυτότητα των υπεύθυνων των ως άνω διαρροών και των αυτουργών των κατά τα ως άνω αξιόποινων πράξεων, τόσο προς τα ΜΜΕ όσο προς φυσικά πρόσωπα και Δημόσιες υπηρεσίες και Αρχές, προκειμένου ασκήσουμε άπαντα τα εκ του Νόμου δικαιώματά του εντολέως μας.

Τέλος καλούμε τους αποδέκτες της παρούσας να αναπαράξουν αυτήν χωρίς περικοπές.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος του εντολέα μας.»

Με πληροφορίες από το patkiout.gr [/expander_maker][gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.