“Έκρηξη” των γονιών της Καρολάιν – “Νιώθουμε προδομένοι, πιστεύουμε ότι θα τιμωρηθεί…”

featured image

Οι γονείς της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγο της, είπαν σε τηλεοπτική εκπομπή «νιώθουμε προδομένοι, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Πιστεύουμε ότι θα τιμωρηθεί παραδειγματικά».

Η μικρή Λυδία, η εγγονή τους, βρίσκεται μαζί τους στην Αλόννησο εδώ και λίγες ημέρες, από τότε που η Εισαγγελία Ανηλίκων τους έδωσε την προσωρινή επιμέλεια. Θέλουν να της δώσουν όλη την αγάπη που δεν θα μπορέσει να πάρει από την μητέρα της, όπως λένε.

Όπως δήλωσαν ο Ντέιβιντ και η Σούζαν Κραουτς, «η Λυδία αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας μας. Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για μια όαση χαράς στην απέραντη έρημο της θλίψης μας».

Παρακολουθούν τις εξελίξεις, αλλά και τις εικόνες του καθ’ ομολογίαν του δολοφόνου, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, μέσα από τις φυλακές. Μπορεί ο άνθρωπος που επί 37 ημέρες τους εξαπατούσε να βρίσκεται σ’ ένα κελί, ωστόσο δεν έχουν πάρει ακόμη τις απαντήσεις που ζητούν.



[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σχεδόν ξεβράκωτες κυκλοφορούν στα σοκάκια της Μυκόνου (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι “ναρκοπτήσεις” με το ελικόπτερο που είχε ανακαλύψει η Κάρολαϊν

Οι γονείς της Καρολάιν τονίζουν ότι «ευελπιστούμε ότι η ανακριτική έρευνα, στην οποία θα συνδράμουμε θα απαντήσει στο μεγάλο αναπάντητο ερώτημα: ΓΙΑΤΙ;».

Στα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον καθ’ ομολογίαν του συζυγοκτόνο με διακίνηση ναρκωτικών, η Ελληνική Αστυνομία απάντα πως η έρευνα είναι πλέον στα χέρια και την ευθύνη του ανακριτή και ότι αν προκύψει νέο στοιχείο θα αξιολογηθεί και θα ερευνηθεί.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο.

 

 

 

Με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1 [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.