ΣΟΚ – Σκότωσαν χθές με δυο μαχαιριές στο λαιμό … γνωστό μοντέλο

Σοκ στη Βρετανία έχει προκαλέσει η δολοφονία της Γκράσι Σπινκς. Το 23χρονο μοντέλο βρέθηκε νεκρό χθες από δύο άτομα μέσα σε λίμνη αίματος στο Ντέρμπισαϊρ στη Βρετανία. Η Γκράσι πήγε στη φάρμα «Blue Lodge» για να επισκεφθεί το άλογό της, τελικά όμως αυτή η βόλτα είχε τραγική κατάληξη.
Αρχικά θεωρήθηκε πως ο θάνατός της προκλήθηκε από κλωτσιά του αλόγου, όμως μετά τη νεκροψία, διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για δολοφονία. Η νεαρή βρέθηκε να έχει δύο μαχαιριές στο λαιμό, οι οποίες της έκοψαν μεγάλη αρτηρία αλλά και κομμάτι της σπονδυλικής στήλης.
[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μπάμπη γερά ως την λευτεριά»: Σάλος με Fan Page σελίδα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα social media!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το τελευταίο κομμάτι του παζλ για το κίνητρο… δίνει το “στικάκι” της Καρολάϊν
Η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε σημάδια σεξουαλικής βίας, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες για άνδρα που έτρεχε μακριά από το σημείο της δολοφονίας.
Σύμφωνα με τη «Mirror», η εξιχνίαση του εγκλήματος έχει πάρει περίεργη τροπή, καθώς μισό μίλι μακριά από το σημείο της δολοφονίας, βρέθηκε νεκρός ένας άνδρας.
[/expander_maker]
Δεν υπάρχουν σχόλια: