Survivor: Πανηγυρισμοί για την αποχώρηση του Ντάφυ – Έξαλλος ο Σάκης με τους χαρακτηρισμούς Ασημακόπουλου

featured image

Αποχώρηση Τριαντάφυλλου – Survivor: Το σημερινό επεισόδιο (6/6) του Survivor, σίγουρα εξόργισε τους fans του «Ντάφυ» και όχι μόνο. Στο σημερινό trailer είχαμε δει τους «Amigos που πανηγύριζαν για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, ωστόσο στο θεατρικό τους χρησιμοποιήθηκαν κάποια απίστευτα σχόλια ενάντια του.

Αποχώρηση Τριαντάφυλλου – Survivor: Οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί κατά του Ντάφυ

Ακολουθούν μερικά από τα λόγια του Γιώργου Ασημακόπουλου:

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Έδωσε” η ψυχολόγος πληροφορίες στους δράστες για το ζευγάρι;

«Σήμερα μαζευτήκαμε όλοι εδώ μαζί για τον Τριαντάφυλλο. Κατάφερε και πήρε πτυχίο με βαθμό άριστα. Από την ανωτάτη καραγκιοζική σχολή. Είσαι ένας πολύ μεγάλος καραγκιόζης, πήρες άριστα, έλα να το παραλάβεις. Καλή σταδιοδρομία, να είσαι πάντα καλά και άξιος! Μπράβο πασάκα μου, μπράβο καραγκιόζη! Θα λείψει πολύ αυτή η αισιοδοξία σου, το χαμόγελο, η ωραία σου λαλιά».


Μετά από το θεατρικό των «Amigos», αλλά και από τους απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά του Τριαντάφυλλου, ο Σάκης Κατσούλης έγινε έξαλλος και τα έβαλε με την πεντάδα.

Μεταξύ άλλων, ο Σάκης είπε μπροστά στην κάμερα: «Δεν έχετε καταλάβει πού βρίσκεται, θέλετε να καταλάβετε το θεατρικό σας, εδώ βρήκατε; Και όταν φεύγει ένας παίκτης σαν τον Ντάφυ; Σεβαστείτε ρε σεις… Είναι εδώ 6 μήνες ο άνθρωπος. Τον έχετε πετάξει στο περιθώριο, δεν του δίνατε καν να φάει, ήταν μακριά από το παιδί του και ήρθα εδώ και τον βρήκα έτσι και εκείνος μέχρι και την τελευταία στιγμή σας συγχωρούσε».

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.