Ο Εφιάλτης του Βέρτη – Είναι οριστικό. Με απόφαση της δικαιοσύνης κατάσχουν όλη την περιουσία του

featured image

Έχουν περάσει τρία και πλέον χρόνια από τότε που αποφασίσαμε ν΄ασχοληθούμε με την αντιδικία δυο κολλητών που πλέον σήμερα είναι αντίδικοι και εν δυνάμει εχθροί.

Αναφέρομαι στον Νίκο Βέρτη και τον πρώην οικονομική διευθυντή των εταιρειών του Νίκο Πολατίδη. Από την πρώτη στιγμή γράφαμε πώς πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση με πολλούς μαϊντανούς και κολαούζους διαφόρων τραγουδιστών τότε να μας λοιδορούν και να μας αμφισβητούν. Πλέον όλοι αυτοί ακολουθούν… και αντιγράφουν.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Το τελευταίο κομμάτι του παζλ για το κίνητρο… δίνει το “στικάκι” της Καρολάϊν

Το τελευταίο κεφάλαιο της κόντρας παίχτηκε πρίν από τρείς μήνες.

Τι συνέβη τώρα; Στις 17 Ιουνίου επιδόθηκαν απο τον Πολατίδη κατασχετήρια στις πέντε συστημικές Τράπεζες, στη δισκογραφική εταιρεία HEAVEN, στην εταιρεία COBALT MUSIC , στους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς ANTΕΝΝΑ και ΣΚΑΙ σε βάρος του Νίκου Βέρτη και των εταιρειών «ΘΕΑΜΑ ΕΠΕ» και «ENTERTAINMENT PRODUCTIONS IKE».


Κι αυτό γιατί; Διότι με την υπ’ αριθμ. 441/2021 απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης κρίθηκε ότι ο Βέρτης και οι εταιρείες του οφείλουν δεδουλευμένα, δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και επιδόματα 9 ετών στο Νίκο Πολατίδη που ήταν Οικονομικός τους Διευθυντής. Ο τραγουδιστής απέτυχε να πείσει την ελληνική δικαιοσύνη πως δεν πρέπει να εξοφλήσει τα χρέη του και το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με την υπ’ αριθμ. 5202/2021 απόφαση στις 15-6-2021 απέρριψε την αίτηση του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μπάμπη γερά ως την λευτεριά»: Σάλος με Fan Page σελίδα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα social media!

Μετά την απόρριψη επιβλήθηκαν κατασχέσεις στους λογαριασμούς του και στους λογαριασμούς των εταιρειών του καθώς και στα χρήματα που προέρχονται από τη δισκογραφική εταιρεία HEAVEN με την οποία συνεργάζεται όπως επίσης και στην εταιρεία COBALT MUSIC από την οποία εισπράττει δικαιώματα. Κατάσχεση επιβλήθηκε από τις 15-6-2021 και στα χρήματα που δικαιούνται σαν επιστρεπτέα προκαταβολή οι εταιρείες του.

Θα επανέλθω μιας και πληροφορήθηκα πώς υπήρξε και προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού…

[/expander_maker][gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.