Φονικό στα Γλυκά Νερά – Ραγδαίες εξελίξεις. Ποιοί αμφισβητούν την ψυχολόγο του ζευγαριού;

featured image

Η ψυχολόγος Ελένη Μυλωνοπούλου έκανε τις τελευταίες ημέρες την εμφάνισή της σε διάφορα ΜΜΕ μιλώντας για τις συνεδρίες της με την 20χρονη άτυχη Καρολαϊν. Τα όσα είπε προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις για τη μη τήρηση του απορρήτου και είχαν ως αποτέλεσμα την επέμβαση του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν οτι δεν είναι ψυχολόγος.

Έτσι, με επιστολή που της έστειλαν στις 31 Μαΐου, της ζητάνε να προσκομίσει το πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

 


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής από την Ιωάννα Μαλέσκου – «Φεύγει, δεν μπορεί λεπτό»

Η επιστολή


«Επειδή η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του Ψυχολόγου πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έντονες αντιδράσεις συναδέρφων Ψυχολόγων για την πρόσφατη παρουσία σας στην Αστυνομία και στα ΜΜΕ με την επαγγελματική ιδιότητα της Ψυχολόγου και το βιογραφικό σας σε ιστοσελίδα, παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους. Το επάγγελμα του Ψυχολόγου είναι νομοθετικά ρυθμισμένο στην Ελλάδα σύμφωνα με τους νόμου 991/79 και 2646/98 και ο οποιοσδήποτε κάνει χρήση του τίτλου δίχως να έχει τα απαραίτητα προσόντα διώκεται για αντιποίηση επαγγέλματος», αναφέρεται επίσης στην ίδια ανακοίνωση. Η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από τον νόμο», καταλήγει ο ΣΕΨ.

[/expander_maker][gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.