Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα δεδομένα στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ – Ποιο σενάριο προκρίνει

featured image

Έκλεισε ο κύκλος των υπόπτων – Στο «μικροσκόπιο» η ψυχολόγος

Χαραμάδα αισιοδοξίας όσον αφορά στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και την ταυτοποίηση του ενός εκ των τριών αδίστακτων κακοποιών αφήνουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους κυρίως στην επεξεργασία των σημαντικών στοιχείων που έχουν ήδη συλλέξει.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Έδωσε” η ψυχολόγος πληροφορίες στους δράστες για το ζευγάρι;

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο κύκλος των υπόπτων έχει κλείσει.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» η ψυχολόγος

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχουν μπει οι δηλώσεις, οι επαφές, οι επικοινωνίες της γυναίκας που δηλώνει ψυχολόγος και είχε απευθυνθεί σε αυτή η 20χρονη Καρολάιν, προκειμένου να βοηθηθεί ψυχολογικά.

Αφορμή η επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, που ζητά να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο της από ΑΕΙ καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.


Υπενθυμίζεται πως η «ψυχολόγος» σε πρόσφατες συνεντεύξεις της, είχε αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες των συνεδριών της με την Καρολάιν, κάτι που σύμφωνα με ψυχολόγους, αποτελούσε ενέργεια μη τήρησης του ιατρικού απορρήτου.

Σημειώνεται ότι η φερόμενη ως ψυχολόγος είχε καταθέσει στην αστυνομία σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης, καθώς είχε πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή του ζευγαριού και την οικονομική του κατάσταση.

Ποιο σενάριο προκρίνουν οι αρχές

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί συνεχίζουν να ερευνούν την πιθανότητα ύπαρξης εσωτερικής πληροφόρησης για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας, και σε αυτό το πλαίσιο θα ερευνήσουν αν η συγκεκριμένη γυναίκα με κάποιο τρόπο είχε δώσει άθελά της σχετικές πληροφορίες που μπορεί να κατέληξαν στους αδίστακτους δράστες. Μπορεί να ανεβαίνει λίγο το μικρό ποσοστό της ενδεχόμενης εσωτερικής πληροφόρησης αλλά ακόμη οι αστυνομικοί προκρίνουν αυτό της τυχαίας επιλογής της μεζονέτας του ζευγαριού.

Η ίδια απαντά μέσω της δικηγόρου πως δεν θα κάνει καμία δήλωση ή σχόλιο, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας ή εάν έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος, ενώ τονίζει πως θεωρεί «άκαιρη» την όποια δήλωση ή ανακοίνωση σχετικά με τα όσα έχουν λάβει χώρα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

[/expander_maker][gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.