Στο φως το κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν – “Ο άντρας μου είναι ένας γ@μημένος Μ@λάκας”

featured image

Ένα μυστικό σημειωματάριο, θαμμένο κάτω από στοίβα από κουτιά παπουτσιών επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, με την άτυχη 20χρονη να περιγράφει με τα χειρότερα λόγια τον άνθρωπο που της στέρησε τη ζωή: τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Βρήκαν το ημερολόγιο της Κάρολαϊν Κράουτς» στον πάτο ενός ντουλαπιού, κρυμμένο κάτω από πολλά κουτιά παπουτσιών, μετά τη δολοφονία της». Με αυτή τη φράση ξεκινούν το κείμενό τους με τις νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά οι δημοσιογράφοι της Daily Mail, Paul Bracchi και Sam Greenhill.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μύκονος χθές – Γιατί σακάτεψαν στο ξύλο μέχρι λιποθυμίας τον Έλληνα συνοδό του Ντάν Μπιλζέριαν

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Μπάμπης στήνει μέσα απο τη φυλακή το σατανικό σχέδιο του

Και δεν είναι μόνο το κρυφό ημερολόγιο που έρχεται στο φως αλλά κυρίως τα όσα, σύμφωνα πάντα με τη Daily Mail, έγραφε η άτυχη Κάρολαϊν για τον σύζυγό της, τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η εφημερίδα περιγράφει, με τα «μάτια» της Καρολάιν, σκηνές ενός γάμου, που φαινόταν από καιρό ότι δεν πήγαινε καλά, καθώς οι σχέσεις της 20χρονης με τον 32χρονο πιλότο φαίνεται πώς βρίσκονταν σε οριακό σημείο.

«Ο μοναδικός άνδρας από τον οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο θα ήταν ο άνδρας της» ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα αστυνομική πηγή αυτή την εβδομάδα.


Σύμφωνα πάντα με την αστυνομική πηγή που επικαλείται η «Daily Mail», η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο» τον ίδιο της τον σύζυγο.

Έβαζε μάλιστα δίπλα στα δύο αυτά γράμματα, το ελληνικό «Γ», το οποίο οι Βρετανοί ερμηνεύουν ως «F****** Dangerous Guy». Οι ίδιες πηγές εντοπίζουν επίσης στο ημερολόγιο τη συχνή χρήση του γράμματος «Μ», εκτιμώντας ότι αποτελεί συντομογραφία του «μαλ…»: Ο «Mal… Antras Mou (‘My W***** Husband’)» εμφανίζεται να περιγράφει τον Αναγνωστόπουλο η 20χρονη κοπέλα.

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το βρετανικό ρεπορτάζ, η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τη συντομογραφία «PP», για να χαρακτηρίσει ως «παλιοπ…» τον άντρα με τον οποίο απέκτησε τη μικρή Λυδία.

  • Άγνωστο πάντως είναι αν το ρεπορτάζ των Βρετανών μπορεί να επιβεβαιωθεί, καθώς, τα όσα είχαν γίνει γνωστά έως τώρα από τη δικογραφία της υπόθεσης, δεν περιλαμβάνουν τις πληροφορίες για ένα δεύτερο ημερολόγιο της 20χρονης Καρολάιν.

 

«Είχε κάθε λόγο να το κρατά μακριά από τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, τον πιλότο ελικοπτέρων που παντρεύτηκε πριν από δυο χρόνια και ο οποίος πλέον έχει ομολογήσει πως δολοφόνησε τη σύζυγό του σε μια υπόθεση που σόκαρε τη χώρα», συνεχίζει το κείμενο στη Daily Mail πριν από τις νέες, σοκαριστικές, αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί που ερευνούν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά πιστεύουν ότι κάποιες από τις αναφορές της Κάρολαϊν στο νέο αυτό ημερολόγιο είναι γραμμένες με διαφορετικού χρώματος στυλό και με «κώδικα», αγγλικές και ελληνικές συντομογραφίες προκειμένου, όπως εικάζεται, να μην μπορεί να το διαβάσει ο Αναγνωστόπουλος αν το είχε βρει.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.