Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

featured image

Πλησιάζει σιγά σιγά ο μεγάλος τελικός του Survivor 4 και όπως είναι λογικό, τα ορία έχουν στενέψει, το ίδιο και οι επιλογές και αντοχές των παικτών.

Καθημερινά πλέον οι εναπομείναντες Survivors μάχονται για την ατομική τους ασυλία, με τον Σάκη Κατσούλη να τους έχει κάνει κυριολεκτικά σκόνη, μιας και είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει νικήσει τις περισσότερες.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Είμαι 23 και η κοπέλα μου 60. Λένε ότι είναι αηδιαστικό αλλά εγώ την αγαπώ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αλβανός αγρότης στους Παξούς σακάτεψε Έλληνα αστυνομικό με σιδερολοστό και του προκαλέσει σοβαρές βλάβες

Η παραλία είναι πλέον χωρισμένη σε δύο κλίκες, Σάκης – Μαριαλένα από την μια, Amigos από την άλλη, οπότε είναι ξεκάθαρο πως ούτε το ζευγάρι πρόκειται ποτέ να αλληλοψηφιστεί, ούτε όμως και οι Amigos.


Στο χθεσινό επεισόδιο ήρθαν για ακόμη μια φορά τα πάνω κάτω, με την Ελένη Χαμπέρη να ξεσπά σε κλάματα, με τον Σάκη Κατσούλη κλασικά να κερδίζει την ατομική ασυλία και ποιον θα έβγαζε πρώτο πρώτο στον τάκο; Ε φυσικά τον Γιώργο Ασημακόπουλο, μιας και έχει βγάλει ήδη την πρώτη ως υποψήφια!

Σήμερα, 16/6, θα παρακολουθήσουμε τον τρίτο αγώνα της εβδομάδας για ασυλία και σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποιος θα κερδίσει!

Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος σήμερα στο Survivor

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν, φέρεται πως έχει πάρει πλέον τα ηνία της ατομικής ασυλίας και απόψε θα πάει στο συμβούλιο του νησιού φουλ χαλαρός, το ίδιο και η Μαριαλένα, μιας και δεν θα την ψήφιζε ποτέ.

Έχει βγάλει λοιπόν στον τάκο την Ελένη, έχει βγάλει τον Ασημακόπουλο, ποιος μένει λοιπόν; Φυσικά ο Γιώργος Κόρομι, μιας και με τον Ηλία έχει τις καλύτερες σχέσεις, συγκριτικά με την υπόλοιπη παρέα των Amigos.

Ωστόσο, εμείς κρατάμε μια επιφύλαξη, μιας και όσο πλησιάζει ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού, τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα με τα spoils.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.