Αλβανός αγρότης στους Παξούς σακάτεψε Έλληνα αστυνομικό με σιδερολοστό και του προκαλέσει σοβαρές βλάβες

featured image

Αλβανός αγρότης: Πρόκειται για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στους Παξούς. Ο Αλβανός σακάτεψε τον Έλληνα αστυνομικό, χτυπώντας τον, με σιδερολοστό.

Λεπτομέρειες για το περιστατικό

Ένα αποτρόπαιο συμβάν συνέβη πέρυσι τον Αύγουστο στην παραλία των Παξών. Μάλιστα, χθες ο δράστης καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Ηγουμενίτσας σε 9 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πρίν απο λίγο στο κέντρο της Αθήνας – Το αριστερό μπουνίδι του Παππού ζάλισε τον “μάγκα” (Βίντεο)

Ο εν λόγω αστυνομικός βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Περπατούσε αμέριμνος στην παραλία των Παξών, πέρυσι τον Αύγουστο, μαζί με δυο γυναίκες αστυνομικούς. Κι αυτές βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας. Τίποτα δεν προδίκαζε τα όσα θα επακολουθούσαν λίγα λεπτά αργότερα. Τότε, μια ανδρική φιγούρα έκανε ξαφνικά την εμφάνιση της, κραδαίνοντας έναν σιδερολοστό. Πρόκειται για έναν Αλβανό αγρότη 50 ετών ο οποίος αιφνιδίασε τον αστυνομικό. Αυτό, διότι του επιτέθηκε με λύσσα, έχοντας προφανή σκοπό να τον αποτελειώσει ή να του προκαλέσει σοβαρές βλάβες. Κάτι που τελικά κατάφερε, καθώς η δύναμη με την οποία τον χτυπούσε στο κεφάλι με τον σιδερολοστό ήταν τέτοια που δεν του άφησε καν το περιθώριο να αμυνθεί.

Ο Έλληνας αστυνομικός έχει σοβαρές κακώσεις στο εκφάλι

Τα περισσότερα χτυπήματα είχαν στόχο το πρόσωπο και το κεφάλι του αστυνομικού με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να χρειαστεί να υποβληθεί σε διαδοχικές πλαστικές επεμβάσεις.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο 50χρονος έδερνε τον αστυνομικό χωρίς έλεος, αδιαφορώντας για το αν θα κατάφερνε να επιβιώσει από την σφοδρότητα των χτυπημάτων.

Οι ισχυρισμοί του στο δικαστήριο

Χθες ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηγουμενίτσας, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι δήθεν είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα από παλαιότερη σύλληψη του, ισχυρισμοί που όμως διαψεύστηκαν από τους υπόλοιπους μάρτυρες καθως διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω αστυνομικός ουδέποτε είχε συλλάβει τον 50χρονο Αλβανό αγρότη, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για άλλα αδικήματα (κλοπές, ενδοοικογενειακη βια).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Αυτό είναι το παράνομο ζευγαράκι που έκανε σ3ξ στη ζούγκλα

Ο δικηγόρος του αστυνομικού, Ανδρέας Ταγαράκης μιλώντας στο protothema.gr, είπε ότι πρόκειται για μια ηθική δικαίωση για τον εντολέα του, μάχιμο αστυνομικό με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις στο παρελθόν, ο οποίος αν και διέφυγε τον κίνδυνο εξακολουθεί να ταλαιπωρείται και να υφίσταται τις συνέπειες από την βαναυσότητα της συμπεριφοράς που επέδειξε εναντίον του ο δράστης.


Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες από τον τραυματισμένο αστυνομικό:

Αλβανός αγρότης έσπασε στο ξύλο Έλληνα αστυνομικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Κουράστηκα να λένε ότι είμαι όμορφη, αλλά πρέπει να κάνω κάτι με τα κιλά μου, θεωρώ ότι είμαι τέλεια»

Αλβανός αγρότης έσπασε στο ξύλο Έλληνα αστυνομικό. * Πηγή: protothema [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.