«Κουράστηκα να λένε ότι είμαι όμορφη, αλλά πρέπει να κάνω κάτι με τα κιλά μου, θεωρώ ότι είμαι τέλεια»

featured image

Δεν είναι λίγες οι φορές δυστυχώς, που έχουμε ακούσει την έκφραση: «Έχεις τόσο ωραίο πρόσωπο, κρίμα που είσαι παχιά» ή «Αν δεν είχες τόσα κιλά θα είχες περισσότερη πέραση γιατί κατά τ’ άλλα, είσαι όμορφη».

Και παρόλο που έχουν γίνει σημαντικά βήματα και “αγώνες” για να εξαλειφθεί ο ρατσισμός προς τους εύσωμους ανθρώπους και το body shaming υπάρχουν μερικοί που συνεχίζουν να γίνονται αγενείς κάνοντας τέτοιου είδους σχόλια για τα κιλά του συνανθρώπου τους.

Υπάρχει όμως η περίπτωση μίας κοπέλας που τα σχόλια για τα κιλά της δεν την αγγίζουν

Η χρήστης του TikTok @elladonnelly_xo έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι έχει παραπάνω κιλά και πλέον, δεν την πειράζει καθόλου. Ωστόσο, δυσφορεί όταν διάφοροι της λένε ότι έχει πολύ ωραίο πρόσωπο για να είναι τόσο παχιά, έχει κουραστεί να ακούει από τρίτους ότι είναι όμορφη παρά το πάχος της.

Η Ellα είναι πολύ αγαπητή στο κοινό τη και έχει 270.000 ακολούθους! Στα βίντεό της προσπαθεί να περάσει μια θετική εικόνα για το σώμα της και μιλάει για το πώς πρέπει να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας γι’ αυτό που είναι.

«Θεωρώ ότι είμαι τέλεια και οι άλλοι έχουν το πρόβλημα»

Σε πολλά βίντεο δίνει συμβουλές για στιλ και προτείνει συνδυασμούς. Οι φαν της, τήν αγαπούν και χαίρονται να βλέπουν έναν άνθρωπο με τόση αυτοπεποίθηση που νιώθει καλά με το σώμα του και τα κιλά του χωρίς αν νοιάζεται τι λένε οι γύρω του.
[gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.