Ανατροπή στην υπόθεση Δογιάκη; – “Στον κρόταφο πυροβολείς όταν θέλεις να δώσεις την χαριστική βολή”

featured image

Σας έγραψα από την αρχή αυτής της ιστορία πώς κάτι δεν μου κάθεται καλά. Κάτι “βρωμάει”. Και αυτό το πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έδωσε τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο επιχειρηματίας Σταύρος Δογιάκης.

Τη στιγμή που οι αρχές συγκεντρώνουν καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον, οι οποίες έως τώρα σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν δώσει κάποιο σημαντικό στοιχείο, η έρευνα επικεντρώνεται στο κινητό τηλέφωνο του 53χρονου επιχειρηματία.  Και τα όσα γράφει η γνωστή εγκληματολόγος Αναστασία Τσουκαλά προκαλούν πολλά ερωτηματικά:

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλος ο δολοφόνος με την πεθερά του – Του χαλάει τα σχέδια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Επίθεση στον Λιανό για το στημένο αγώνισμα: “Πρέπει να δούνε όλοι την ξεφτίλα σας”

«Βαρέθηκα να διαβάζω άλλα αντ’ άλλων στα ΜΜΕ για τον νεκρό ιδιοκτήτη της ταβέρνας στα Γλυκά Νερά. Οι ταπεινές μου επιστημονικές μου γνώσεις με οδηγούν στα εξής:


1. Όποιος είναι εξοικειωμένος με όπλα, δεν αυτοκτονεί ποτέ πυροβολώντας στο κεφάλι επειδή πιθανολογεί εύλογα ότι θα αστοχήσει εξαιτίας της εκπυρσοκρότησης του όπλου. Ασφαλέστερος τρόπος αυτοκτονίας είναι να στρέψει το όπλο στο στόμα.

2. Οι πιθανότητες να σημαδέψει κάποιος το κεφάλι του με ευστοχία όταν έχει ήδη τραυματιστεί βαριά στην καρδιά είναι επιεικώς ανύπαρκτες.

3. Σφαίρα στο κεφάλι λέγεται χαριστική βολή. Η χαριστική βολή είναι χαρακτηριστικό modus operandi όλων των ανά τον κόσμο μαφιών» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

 

 

 

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.