Φονικό στα Γλυκά Νερά – Ο δολοφόνος πλησίασε τον Κούγια και…

featured image

Στην υπόθεση των Γλυκών Νερών αναφέρθηκε ο γνωστός ποινικολόγος, σε συνέντευξή του στο sportdog, καθώς είναι το φλέγον θέμα των τελευταίων ωρών με όσα ανατρεπτικά έχουν συμβεί.

Τι αναφέρει για την υπόθεση αλλά και τις αποκαλύπτει για το γεγονός ότι η πλευρά του κατηγορόυμενου τον προσέγγισε για να αναλάβει την υπεράσπισή του, ενώ παράλληλα συμβολεύει τους συναδέλφους του που θα αναλάβουν την υπόθεση.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έπνιξε τον σκύλο με τα χέρια του στον κήπο και τον κρέμασε στη σκάλα του σπιτιού

«Δύο τα εγκλήματα – Με προσέγγισαν για να αναλάβω – Αυτό εύχομαι στην υπεραπιστική γραμμή»

Κύριε Κούγια, ποια είναι η άποψή σας για όσα βλέπουμε στην υπόθεση των Γλυκών Νερών τις τελευταίες ώρες;


«Είναι ακραία αντικοινωνική συμπεριφορά τα εγκλήματα και στην περίπτωση των Γλυκών Νερών είναι δύο τα εγκλήματα: Η ανθρωποκτονία αλλά και η κυνοκτονία που επίσης είναι κακούργημα. Δείχνουν προσωπικότητα και συμπεριφορά που δύσκολα μπορεί να αρθρώσει κάποιος υπερασπιστικό λόγο. Νομίζω ότι ούτε ο Κούγιας δεν θα μπορούσε να τον σώσει».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – “Ο πιλότος είναι εγκληματική προσωπικότητα, χωρίς κανέναν δισταγμό”

Υπήρξε επαφή από την πλευρά του;

«Με προσέγγισαν, ναι, όπως με είχαν προσεγγίσει στην υπόθεση Τοπαλούδη οι κατηγορούμενοι. Αλλά έχω την δυνατότητα να επιλέγω ποιους θα υπερασπιστώ και, έτσι έδωσα αρνητική απάντηση. Είναι ανήθικο να προβλέπει κάποιος το ποινικό τέλος της υπόθεσης, αλλά και παράνομο».

Τι βλέπετε από εδώ και πέρα στο νομικό κομμάτι;

«Εύχομαι στον συνάδελφο ή τους συναδέλφους που θα αναβάλουν την υπεράσπιση να έχουν καθαρό μυαλό ώστε να τον συμβουλεύσουν για το ποια είναι η πιο σωστή υπερασπιστική επιλογή. Γιατί αυτού του επιπεδου οι υποθέσεις είναι σημαντικές για την κοινωνική ειρήνη και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών». [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.