Φονικό στα Γλυκά Νερά – Τι ετοιμάζουν οι κρατούμενοι στη φυλακή: “Τον περιμένουμε”

featured image

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τον 33χρονο πιλότο, ο οποίος παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη γυναίκα του.

Στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, σε ένα ατομικό κελί που παρακολουθείται συνεχώς από κάμερες και αστυνομικούς που βρίσκονται έξω από αυτό ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει ψύχραιμος από την πρώτη στιγμή. Έχει συναντήσει τον αδερφό του, που του πήγε ρούχα και ένα βιβλίο, ψυχολόγους της αστυνομίας και τους δικηγόρους που έχουν αναλάβει να τον εκπροσωπήσουν.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Τσουνάμι Μπεζαντάκου” – Στα 50 της… βγήκε στην παραλία με ανύπαρκτο μαγιό (Βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άγριο κράξιμο στο Twitter για Κατσούλη: «O μεγαλύτερος γλείφτης όλων των εποχών»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News η υπερασπιστική γραμμή του πιλότου δεν θα απέχει ιδιαίτερα από τα όσα ισχυρίστηκε στην προανάκριση. Αναμένεται να δηλώσει πως έχει μετανιώσει για τη δολοφονία και ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Καρολάιν. Θα υποστηρίξει πως δεν ήταν προμελετημένο το έγκλημα και πως τα όσα ακολούθησαν με τη σκηνοθεσία μιας υποτιθέμενης ληστείας μετά φόνου κι τις δηλώσεις που έκανε ως συντετριμμένος σύζυγος και πατέρας, ήταν αποτελέσματα της αγωνίας για την τύχη του παιδιού του.


Οι ώρες του πιλότου στο ατομικό κελί του μέχρι την απολογία του

Καθόλου απαρατήρητη έχει περάσει η συμπεριφορά του από την στιγμή της μεταφοράς του στην Ευελπίδων. Ανώτατοι αξιωματικοί έχουν διαπιστώσει ότι φέρεται σαν να είναι πρωταγωνιστής σε αστυνομική ταινία. Όλη του η συμπεριφορά τις 37 ημέρες δεν έδειχνε άνθρωπο με τύψεις και προβληματισμούς. Βρίσκεται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, στη γυναικεία πτέρυγα για λόγους ασφαλείας. Κρατείται μόνος του. Έχει επικοινωνία με τηλεκάρτα όπου συνομιλεί με συγγενικά πρόσωπα και τον δικηγόρο του. Είναι ψύχραιμος και ήρεμος.  Αξίζει να αναφέρουμε ότι το διάστημα που έπαιζε θέατρο η αστυνομία είχε κάνει μια τεράστια κινητοποίηση στις φυλακές. Οι ίδιοι οι ποινικοί είχαν πει ότι θα δώσουν οι ίδιοι λύση στην εξιχνίαση του μυστηρίου.

Επιπλέον, ο Νίκος Ευαγγελάτος αποκάλυψε On air πως σύμφωνα με πληροφορίες, υπάχει αναστάτωση σε πάρα πολλές φυλακές, όπου οι κρατούμενοι περιμένουν τον δολοφόνο…

Δείτε το βίντεο στο 08.00:

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.