Απαγόρευση διαμονής στη Μύκονο για τους συλληφθέντες

featured image

Οι Γαλλοαλγερινοί αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους – Το θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται σε κακή κατάσταση

Ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης διαμονής στη Μύκονο, αφέθησαν οι συλληφθέντες για τον ανελέητο ξυλοδαρμό του επιχειρηματία στο νησί των ανέμων.

Το άγριο κουιντέτο των αλλοδαπών, συνοδευόμενοι απο τις δικηγόρους τους Αλέκα Δήμου και Αναστασία Παναγοπούλου, οδηγήθηκαν στον ανακριτή Σύρου όπου μετά απο μαραθώνια απολογία εννέα ορών αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι, με τον όρο να μην πατήσουν το πόδι τους στη Μύκονο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης υπό το φόβο ξεσπάσματος επεισοδίων μετά τον ανηλεή ξυλοδαρμό του επιχειρηματία.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μπάμπη γερά ως την λευτεριά»: Σάλος με Fan Page σελίδα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα social media!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Το τελευταίο κομμάτι του παζλ για το κίνητρο… δίνει το “στικάκι” της Καρολάϊν

Την ίδια ώρα, το θύμα, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Μάλιστα ο ένας εκ των δύο δικηγόρων που τον εκπροσωπει, ο Χρήστος Μαυρομάτης, τονιζει στο protothema.gr πως αντιμετωπίζει σοβαρό προβλημα με την όραση του απο τα σφοδρά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι με μπουνιές, κλωτσιές και πέτρες.

Οι δύο συνήγοροί του Χρήστος Μαυρομάτης και Σταυρος Γεωργόπουλος μετά το εξιτήριο του εντολέως τους θα καθορίσουν τις επόμενες νομικές κινήσεις του.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.