Το κινητό του Μπερδέση “δίνει” τους δολοφόνους του – Τι έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί

featured image

Ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του γνωστού πυγμάχου, αλλά και γιατί τον ήθελαν νεκρό; Δυο ερωτήματα που καλούνται ν΄απαντήσουν οι αστυνομικοί περίπου 72 ώρες μετά την εκτέλεση του στη Βάρη.

Από τη στιγμή που το καλάσνικοφ των δολοφόνων κροτάλισε για δεκατέσσερις φορές, με τις σφαίρες να βρίσκουν τον 39χρονο αθλητή στο σώμα και στο κεφάλι του, οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκονται μπροστά σε μια εκτέλεση, όπου οι δράστες προς το παρόν δεν έχουν αφήσει το παραμικρό ίχνος πίσω τους.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής από την Ιωάννα Μαλέσκου – «Φεύγει, δεν μπορεί λεπτό»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” Spoiler – Σεισμός στον Άγιο Δομίνικο. Αυτός ο άντρας αποχωρεί σήμερα

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχει μπει το κινητό τηλέφωνο του Τάσου Μπερδέση, καθώς από εκεί ψάχνουν να βρουν εάν υπάρχουν κλήσεις, μηνύματα ακόμα και επαφές που θα ωθήσουν τις έρευνες τους προς κάποια κατεύθυνση. Από εκεί και πέρα οι αστυνομικοί έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στις καταθέσεις που θα λάβουν τις επόμενες ημέρες από συγγενείς, φίλους και γνωστούς του Τάσου Μπερδέση.

Σημαντικότερη από αυτές θεωρείται αυτή της συντρόφου του θύματος, της Ελισάβετ. Η πανέμορφη κοπέλα αναμένεται τις επόμενες ημέρες κι αφού ξεπεράσει το σοκ που έχει υποστεί, να έχει το πρώτο τετ α τετ με τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών. Η Ελισάβετ, όπως και οι υπόλοιποι που θα κληθούν στη ΓΑΔΑ θα ερωτηθούν από τους αστυνομικούς εάν το θύμα τους είχε εκμυστηρευτεί κάποιες φοβίες τους ή τυχόν απειλές που είχε δεχτεί.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.