«Θα δούμε εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες για το κίνητρο του δολοφόνου»

featured image

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Καρολάιν Θανάσης Χαρμάνης λύνει τη σιωπή του και αποκαλύπτει πολλά πράγματα.

«Η μικρή Λυδία έχει ήδη παραδοθεί με ομαλό τρόπο στην οικογένεια της Καρολάιν. Για τους γονείς της Καρολάιν η μικρή Λυδία θα είναι μια όαση χαράς μέσα στην έρημο της λύπης τους. Οι γονείς της Καρολάιν και ειδικά η μαμά της, η Σουζάνα, θα ασχολείται με το παιδί και έτσι το μυαλό της δεν θα γυρνάει συνέχεια στα ίδια και στα ίδια τραγικά γεγονότα». Αναφέρθηκε επίσης για το ενδεχόμενο η επιμέλεια της μικρής Λυδίας να παραμείνει στους παππούδες της στην Αλόννησο είπε στο newsbeast.gr: «Οι συντριπτικές πιθανότητες είναι η επιμέλεια να παραμείνει στην οικογένεια της Καρολάιν. Αυτό που περιμένουμε είναι δηλαδή είναι να επικυρωθεί αυτή η προσωρινή απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μπάμπη γερά ως την λευτεριά»: Σάλος με Fan Page σελίδα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα social media!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Το τελευταίο κομμάτι του παζλ για το κίνητρο… δίνει το “στικάκι” της Καρολάϊν

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχασε την επιμέλεια της κόρης του και για να αλλάξει αυτό ο δικηγόρος εξήγησε πως: «Για να αλλάξει ή να αρθεί αυτή η απόφαση θα πάρει χρόνια και θα απαιτηθεί κατ΄ αρχάς προσφυγή στο δικαστήριο από τον Αναγνωστόπουλο και έπειτα δικαστική απόφαση. Με όλα όσα έχει μπροστά του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, μια τέτοια απόφαση είναι πολύ δύσκολη. Θα υπάρχουν φυσικά προϋποθέσεις αλλαγής αυτής της απόφασης, με βασικότερη το τι θα επιθυμεί η ίδια η Λυδία όταν φτάσει σε ηλικία που θα μπορεί να το κρίνει μόνη της. το περιβάλλον της Αλόννησου θα την προστατέψει απόλυτα σε αυτό το κομμάτι της μη έκθεσης σε αυτή την πληροφορία. Η τοπική κοινωνία θα την προστατέψει για όσο καιρό απαιτηθεί και θα λειτουργήσει σαν προστατευτικό κουκούλι. Από εκεί και έπειτα, οι γονείς της Καρολάιν θα πάρουν την γνώμη όσων ειδικών χρειαστεί για το ποιος είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος και πότε, για να μάθει η μικρή Λυδία την αλήθεια».

Και πρόσθεσε: «Οι γονείς της Καρολάιν θέλουν ο Αναγνωστόπουλος να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Θέλουν να μείνει στη φυλακή όσο περισσότερο γίνεται. τα ελαφρυντικά που λένε ότι θα καταφέρει να πάρει ο Αναγνωστόπουλος, προσωπικά δεν με φοβίζουν. Η συμπεριφορά του τις 37 ολόκληρες ημέρες, στις οποίες κρατούσε μυστική τη δολοφονία, με όλα τα ψέματα που είχε αυτή η συμπεριφορά, θα μειώσει σημαντικά τις πιθανότητες του για ελαφρυντικά. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Αυτό που επίσης θα φανεί με τρόπο ισχυρό είναι ότι δεν πρόκειται για έγκλημα που τελέστηκε εν βρασμώ ψυχής. Το έγκλημα ήταν προμελετημένο και όπως έχω ξαναπεί είναι στο κίνητρο του δολοφόνου που θα δούμε εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες. Το κίνητρο του δολοφόνου είναι αυτό που πιθανόν θα “δέσει” το ότι έγκλημα ήταν προμελετημένο».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.