Στη «VIP» πτέρυγα ο Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε επισκεπτήριο για ψυχολογικούς λόγους

featured image

Την Τετάρτη του Πάσχα συγγενείς του Μένιου Φουρθιώτη, θα τον επισκεφτεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι διακυμάνσεις στη συμπεριφορά του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος είναι προφυλακιστέος και πέρασε το Πάσχα στις φυλακές του Κορυδαλλού, καθώς δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα πως δεν ήταν αυτός πίσω από τις (σκηνοθετημένες) επιθέσεις σπίτι του, συνεχίζονται, με τον τηλεπαρουσιαστή να ζητά επισκεπτήριο συγγενικού του προσώπου, καθώς ψυχολογικά δεν είναι καλά όπως λέει.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η υστερία του Φουρθιώτη – Ζητά προστασία μέσα στην φυλακή. Τι συνέβη;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μαράκι μου, λατρεία μου, μας έκλεισαν όλα τα παράθυρα από το σπιτάκι μας»

Αυτό φαίνεται πως θα επιτραπεί και θα συμβεί την Τετάρτη του Πάσχα, καθώς κρίνεται αναγκαίο για τους τροφίμους των φυλακών.

Από κει και πέρα, ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος είχε επιδείξει μία εμμονή με το να έχει αστυνομική συνοδεία και φύλαξη στο σπίτι του, βρίσκεται στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μαζί με άλλους πέντε κρατούμενους. Την επονομαζόμενη και ως VIP, για τον λόγο ότι οι κρατούμενοι δεν είναι οι λεγόμενοι «επικίνδυνοι».

Εκεί κρατούνται άνθρωποι που έχουν φυλακιστεί για οικονομικά εγκλήματα και είναι στη λίστα των «ακίνδυνων».

Συνεχίζει, παράλληλα, να ζητά ξεχωριστό γεύμα, καθώς όπως λέει κάνει ειδική διατροφή γιατί έχει πρόβλημα υγείας, κάποιο που προφανώς του… επιτρέπει να καπνίζει, καθώς στις φωτογραφίες είναι με ένα πακέτο τσιγάρα στη τσέπη.

[/expander_maker][gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.