To «Βουνό» από το Game of Thrones έχασε 50 κιλά και από τούμπανο έγινε... φέτες (pics)

featured image

O Hafthor Bjornsson από 205 κιλά έφτασε να ζυγίζει 155 ενόψει του πρώτου πυγμαχικού αγώνα που είναι να δώσει στα τέλη του μήνα.

Στους λάτρεις των δυναμικών αθλημάτων ο Hafthor Bjornsson ήταν γνωστός από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, καθώς για 8 χρόνια, μέχρι το 2019, βρισκόταν στην πρώτη τριάδα του διαγωνισμού «World’s Strongest Man». Οι υπόλοιποι τον έμαθαν από τον ρόλο του στο Game Of Thrones…

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Αστυνομικός αποκαλύπτει : “Όλοι είναι ύποπτοι”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  “Survivor” – Ο Μπάρτζης ξεφτιλίζει το σχέδιο του Κατσούλη : “Κάνει την Μαριαλένα ότι θέλει”

Το ύψος του που έφτανε τα 205 εκατοστά, σε συνδυασμό με το βάρος του που ξεπερνούσε τα 200 κιλά, τον έκαναν ένα τρομακτικό θηρίο που κανείς δεν θέλει να βρει απέναντί του.

Στροφή στην πυγμαχία

Το τελευταίο διάστημα όμως αποφάσισε να κάνει στροφή στην ζωή, την διατροφή και τον τρόπο με τον οποίο γυμνάζεται, προκειμένου να προετοιμαστεί για τον πρώτο του πυγμαχικό αγώνα που είναι προγραμματισμένος για τις 28 του μήνα κόντρα στον Simon Vallily.


Αυτός θα είναι κάτι σαν αγώνας επίδειξης ή προετοιμασίας αν θέλετε, ενόψει της μεγάλης μάχης που θα δώσει τον Σεπτέμβριο με τον Eddie Hall, με τον συγκεκριμένο αγώνα να έχει τον τίτλο «The Heaviest Boxing Match in History».

Η μεγάλη αλλαγή

Έτσι, εγκατέλειψε την διατροφή όγκου και άρχισε αυτή που θα συνδύαζε την απώλεια των περιτών κιλών με την διατήρηση της μυικής μάζας, με το αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται μόνο ως εντυπωσιακό.

Πως αλλιώς θα μπορούσε να το πει κάποιος βλέποντας την απίστευτη μεταμόρφωσή του, μετά το χάσιμο 50 κιλών.

Ο Hafthor Bjornsson ή αλλιώς το «Βουνό του Game Of Thrones» είναι -50 κιλά, φουλ γραμμωμένος και η σύγκριση του πριν με το τώρα, είναι εντυπωσιακή.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.