Από το MasterChef σε ταινία του Σειρηνάκη ο Πρωιός: «Θα με καμαρώσετε νοικοκυρές» (vid)

featured image

Ο Διονύσης Πρωιός επιβεβαίωσε την πρόταση του Σειρηνάκη και «κάρφωσε» το Star που δεν τον εκμεταλλεύτηκε.

Εδώ και καιρό υπήρχε το σενάριο που ήθελε τον Δημήτρη Πρωιό, μετά την συμμετοχή του στο περσινό MasterChef, να έχει δεχθεί πρόταση από τον Δημήτρη Σειρηνάκη, προκειμένου να συμμετέχει σε ερωτική ταινία.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ναι ρε Παναγιώταρου. Έτσι καθαρίζει κάθε γυναίκα την… τουαλέτα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέλαναν την πολυκατοικία με τις ερωτικές κραυγές και ο γείτονας τους… ξεφτίλισε (Εικόνα)

Η κάμερα του Open και της εκπομπής Ευτυχείτε, τον βρήκε και τον ρώτησε σχετικά, με αποτέλεσμα να υπάρχει και η επιβεβαίωση…


«Τον Δημήτρη τον ξέρω από 16 ετών. Είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για συνεργασίες. Είναι ένα πράγμα που θα συζητηθεί όταν λήξει το συμβόλαιό μου, τον άλλο μήνα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια όμως «κάρφωσε» και το Star, το οποίο τον κράταγε εγκλωβισμένο με συμβόλαιο, χωρίς ωστόσο να το δίνει κάποια ευκαιρία: «Την ημέρα που θα τελειώσω το συμβόλαιό μου με ένα κανάλι που δεν μου έκανε καμία πρόταση ένα χρόνο τώρα, θα κάνω και άλλα πράγματα, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δεν σταματάει ποτέ. Ειδικά σε αυτούς που με έβαλαν να υπογράψω αυτά τα συμβόλαια θα τους δείξω κάτι πολύ ωραίο. Είναι κρίμα να δένεις άτομα για τόσο καιρό και να μην τους δίνει ευκαιρία».

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως: «Όταν ήμασταν μικροί, αυτό είναι ένα από 3-4 επαγγέλματα που θα θέλαμε να κάνουμε. Αυτή τη στιγμή είμαι μόνος μου, δεν θα ενοχλήσω κανέναν. Δεν έχω παιδιά, δεν έχω τίποτα, οπότε μπορώ να παίξω λιγάκι ακόμα. Αν ο κ. Δημήτρης μου κάνει πρόταση, εγώ είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σεξ. Όταν είσαι 56 χρονών και μία τόσο σοβαρή εταιρία σου κάνει πρόταση, εγώ θα είμαι εκεί, δεν θα πω όχι και θα με καμαρώσετε νοικοκυρές».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.