Το δράμα της Παναγιώταρου – «Με έχει ενοχλήσει ότι ο κόσμος δεν βλέπει την προσωπικότητά μου»

featured image

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπήκε στη Φάρμα, αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό, και πριν προλάβει να μάθει τους συμπαίκτες της, το βράδυ του Σαββάτου, αποχώρησε από το παιχνίδι. Λίγο πριν την αποχώρησή της από τη Φάρμα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε ένα ακόμη μπάνιο με αποκαλυπτικό μπικίνι και σχολίασε μεταξύ άλλων: «Είμαστε κλεισμένοι σε ένα σπίτι όλοι εμείς και χρειάζεται να δούμε κάτι, να ανοίξει το μάτι μας.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσπά ο Βαρδινογιάννης για Αλιμόνου: – “Δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άλμπερτ Μπουρλά: «Και τρίτη δόση του εμβολίου μετά από 8 μήνες»

Κάνουμε οφθαλμόλουτρο, παιδιά, μεταξύ μας. Τι να κάνουμε παιδιά; Φάτε μάτια ψάρια». Η ίδια μιλώντας στην κάμερα είπε πως ένιωσε ότι κέρδισε, ότι έφυγε πλήρης εμπειριών και πλέον μπορεί να απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι ελεύθερα. Σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στον Αnt1 και μίλησε για την εμπειρία της στη Φάρμα.


«Ήταν σοκ ότι με ψήφισε η Κυριακή. Εγώ ακόμα δεν ήξερα τα δωμάτια και τα παιδιά. Το λάθος ήταν δικό μου. Έπρεπε να μπω λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι. Δεν έχω λάβει ούτε ένα αρνητικό μήνυμα. Έδειξα ποια είμαι σε μικρό χρονικό διάστημα. Με έχει ενοχλήσει όλα αυτά τα χρόνια ότι ο κόσμος μένει μόνο στην επιφάνεια και δεν βλέπουνε την προσωπικότητά μου. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Μέσα σε δυο εβδομάδες ο κόσμος με κατάλαβε. Δεν είμαι μια ατσαλάκωτη Μπάρμπι. Είμαι πεισματάρα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Νομίζω ότι δεν υπήρξε ποτέ σχέση Ντούπη με Κυριακή Κατσογρεσάκη. Ήταν πιο πολύ τηλεοπτικό. Άφησα με το γράμμα μου υποψήφια αρχηγό την Κάτια», ανέφερε για τη Φάρμα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.