Οι συνομιλίες του κυκλώματος συγκλονίζουν - "Στα αρχ@#$% μας αν είναι ανήλικη"

featured image

Από την ημέρα που έγινε γνωστή η είδηση πως κατατίθεται η πρώτη μήνυση κατά του chatpic στην Ελλάδα, ο ασκός του Αιόλου για τη μη συναινετική διανομή σεξουαλικού υλικού άνοιξε, φέρνοντας μας αντιμέτωπους όχι μόνο με το μέγεθος του προβλήματος, αλλά και με την ευκολία και τη συχνότητα με την οποία συμβαίνει.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Survivor 4 – Ασημακόπουλος: «Το παραμυθάκι Μαριαλένας – Σάκη δεν είναι έρωτας, @ρχιδ!@ είναι! Το παίζουν Ευρυδίκη – Βασάλος»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Eurovision 2021: Στον τελικό η Κύπρος – «Γκρέμισε» τη σκηνή η Τσαγκρινού με το «El Diablo» (Video)

Στις 13 Μάϊου, καταθέσαμε στην Εισαγγελία ένα USB, καθώς και τα στοιχεία της έρευνας που είχαμε συγκεντρώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή, μετά από ένα email το οποίο μας οδήγησε σε ένα google drive στο οποίο βρίσκονταν φακελωμένες 174 κοπέλες, ενήλικες και ανήλικες. H ερευνητική ομάδα disinfaux collective κατέθεσε επίσης στην Εισαγγελία Αθηνών, σήμερα 19 Μάϊου, υλικό που έχει συλλεχθεί από την έως τώρα έρευνα της κολεκτίβας για το Chatpic, συμπληρωματικά με την πρώτη μήνυση που κατατέθηκε κατά της ίδιας πλατφόρμας από τη Σοφία Α. πριν από λίγες ημέρες.


Μετά το δημοσίευμα στην εφημερίδα Documento στις 16 Μάϊου, στο οποίο περιγράφαμε αναλυτικά την εγκληματική αδιαφορία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τα αυτοματοποιημένα μηνύματα τα οποία αποστέλλονται σε όσα άτομα αναζητούν βοήθεια όταν βρίσκουν γυμνές φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο, δεχθήκαμε μηνύματα και από άλλες γυναίκες που κατήγγειλαν με αποδείξεις πως δέχτηκαν παρόμοια αντιμετώπιση. Το ίδιο κατήγγειλαν και πολίτες που ομοίως ενημέρωναν τη ΔΗΕ για το υλικό που διακινούνταν στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Δείτε όλο το άρθρο εδώ [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.