Ήταν αυτή η πέτρα του σκανδάλου για το διαζύγιο των Γκέιτς;;

featured image

Ο ρόλος που έπαιξε η Αν Γουίνμπλαντ στον γάμο του πρώην συντρόφου της Μπιλ Γκέιτς με την Μελίντα Γκέιτς την οποία χώρισε μετά από 27 χρόνια.

Θα έχετε ακούσει πως η γυναίκα του Αντρέι Κιριλένκο κάθε χρόνο στα γενέθλια του άντρα της, τον  αφήνει να πηγαίνει με μια άλλη γυναίκα. Οι πλούσιο γενικότερα έχουν τις δικές τους… ιδιοτροπίες, ιδιορρυθμίες, όπως θέλετε πείτε το. Αυτό φαίνεται και στην περίπτωση του δισεκατομμυριούχου Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος μάλλον δεν μπορεί να κάνει χωρίς την πρώην του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η υστερία του Φουρθιώτη – Ζητά προστασία μέσα στην φυλακή. Τι συνέβη;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μαράκι μου, λατρεία μου, μας έκλεισαν όλα τα παράθυρα από το σπιτάκι μας»

Χώρισε μετά από 27 χρόνια γάμου, καθώς είχε μία έντονη διαφωνία με την Μελίντα Γκέιτς, ωστόσο αυτή η διαφωνία σε καμία περίπτωση δεν ήταν η πρώην του Αν Γουίνμπλαντ, με την οποία περνούσε ένα σαββατοκύριακο τον χρόνο μαζί.

Μάλιστα… Ένα διήμερο μαζί με την πρώην του και η μέχρι πρότινος επίσημη γυναίκα του (γιατί πρώην έγινε και αυτή) δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό. Τουλάχιστον έτσι έλεγε… Κι αν είχε, ας πρόσεχε, καθώς ήταν όρος στο προγαμιαίο συμβόλαιο.


«Κάθε άνοιξη, όπως κάνουν εδώ και πάνω από μια δεκαετία, ο Γκέιτς περνά ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο με την Γουίντμπλαντ στο εξοχικό της στη Βόρεια Καλιφόρνια, όπου οδηγούν αμαξάκια και κάνουν βόλτες στην παραλία», έγραψε το περιοδικό «Time», ενώ ο ίδιος ο ιδρυτής της Microsoft είχε πει: «Μπορεί να παίζουμε putt-putt (βιντεοπαιχνίδι) ενώ παράλληλα συζητάμε για βιοτεχνολογία».

Η Αν Γουίνμπλαντ είχε πει γι αυτό το ετήσιο ραντεβού: «Μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας για τον κόσμο και τον εαυτό μας. Και θαυμάζουμε το πώς, δύο νέοι με μεγάλες φιλοδοξίες, ξεκίνησαν μια μεγάλη περιπέτεια στα περιθώρια μιας άγνωστης βιομηχανίας και πώς αυτό μας οδήγησε στο κέντρο ενός καταπληκτικού σύμπαντος».

Για να καταλάβετε την αδυναμία του Μπιλ Γκέιτς στην Αν Γουίνμπλαντ, πριν παντρευτεί με την Μελίντα το 1994 ρώτησε τη γνώμη της: «Όταν σκεφτόμουν εάν θα έκανα πρόταση γάμου στη Μελίντα τηλεφώνησα στην Αν και ζήτησα την έγκρισή της», με την Γουίνμπλαντ να λέει από την πλευρά της: «Είπα ότι θα ήταν καλή για εκείνος επειδή η Μελίντα είχε πνευματικό σθένος».

Ο Μπιλ Γκέιτς γνώρισε την Αν Γουίνμπλαντ το 1984 σε ένα συνέδριο υπολογιστών και ξεκίνησαν να βγαίνουν «εικονικά ραντεβού» καθώς τους χώριζε απόσταση. Έβλεπαν την ίδια ταινία (χωριστά) και στη συνέχεια τη συζητούσαν.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.