Τροχαίο Περιστέρι: Πέθανε ο ειδικός φρουρός

featured image

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο ειδικός φρουρός που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην οδό Θηβών την ημέρα του Πάσχα, καθώς κατέληξε σήμερα το πρωί.

Ο νεαρός ειδικός φρουρός που υπηρετούσε στην ομάδα ΔΡΑΣΗ γύριζε στο σπίτι του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο και «καρφώθηκε» στο δικό του.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, με τον νεαρό να τραυματίζεται σοβαρά.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η υστερία του Φουρθιώτη – Ζητά προστασία μέσα στην φυλακή. Τι συνέβη;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μαράκι μου, λατρεία μου, μας έκλεισαν όλα τα παράθυρα από το σπιτάκι μας»

Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και ο νεαρός έχασε τη «μάχη» σήμερα το πρωί.


Το χρονικό

Ο νεαρός αστυνομικός από τα Τρίκαλα, μαζί με δυο φίλους του επέστρεφε στο σπίτι του στην Αθήνα, όταν στην συμβολή των οδών Θηβών και Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι άλλο όχημα που παραβίασε κόκκινο σηματοδότη καρφώθηκε πάνω του. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα του άτυχου ειδικού φρουρού αναποδογύρισε στο οδόστρωμα, εγκλωβίζοντάς τον σοβαρά τραυματισμένο.

Οι δυο συνεπιβάτες βγήκαν ελαφρά τραυματισμένοι από το όχημα, όχι όμως και ο 29χρονος, για τον απεγκλωβισμό του οποίου χρειάστηκε η συνδρομή 10 ανδρών της πυροσβεστικής.

«Κατά τις 2-3 τα μεσάνυχτα ο Ανδρέας γυρνούσε σπίτι του. Σε μια διασταύρωση είχε πράσινο σηματοδότη και ο απέναντί του για να προλάβει το φανάρι, έτρεξε και τον χτύπησε στην πόρτα, στην πόρτα του οδηγού… Ο Ανδρέας ήταν με άλλα δυο παιδιά, φίλοι του. Και αυτός που χτύπησε τον Ανδρέα με το άλλο αμάξι, είχε και αυτός δυο άτομα μέσα», είπε στον ΑΝΤ1 ο ξάδερφος του 29χρονου.

Ο οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται και αυτός τραυματισμένος, ενώ συγκλονισμένοι είναι οι γονείς του νεαρού ειδικού φρουρού που ανήμερα του Πάσχα ενημερώθηκαν για το σοβαρό τροχαίο του παιδιού τους.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.