Φονικό στα Γλυκά Νερά – Τι έδειξε η κεραία εκπομπής της περιοχής. Το νούμερο που προκαλεί ερωτηματικά

featured image

Τις τελευταίες ώρες, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών βρίσκονται τα πρώτα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, μία έρευνα που θεωρείται κρίσιμη και κομβική για την υπόθεση.

 

Και αυτό γιατί οι αξιωματικοί της αστυνομίας θεωρούν βέβαιο ότι οι τρεις δράστες είχαν τη βοήθεια και άλλου συνεργού, ενός “τσιλιαδόρου” που πιθανολογείται ότι επικοινώνησε με τους κακοποιούς οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της 20χρονης μητέρας και του 32χρονου πιλότου.

 


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που εμφάνισε θρομβοπενία μετά τον εμβολιασμό με Astrazeneca

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Δεν βρέθηκε ξένο DNA πάνω στην Καρολαϊν

Πληροφορίες που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί ένας μεγάλος αριθμός ενεργοποιημένων κινητών την επίμαχη ώρα από την κεραία εκπομπής της περιοχής.

 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως αρκετοί αριθμοί τηλεφώνων δεν δικαιολογούν την παρουσία τους στην επίμαχη περιοχή, το επίμαχο χρονικό διάστημα, που εξελισσόταν η ληστεία και το άγριο έγκλημα.

 

 

Ένας αριθμός μάλιστα έχει προκαλέσει την προσοχή αλλά και εντύπωση στους αστυνομικούς μιας και εικάζεται πώς έχει σχέση με την οικογένεια. Είναι δεύτερο τηλέφωνο των πρωταγωνιστών; Κάποιου κοντινού προσώπου της οικογένειας; Δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα ακόμη. 

 

 

 

Ακόμα και στην περίπτωση που οι δράστες χρησιμοποίησαν “επιχειρησιακά” κινητά, ο εντοπισμός τους από τους αστυνομικούς θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ της εξιχνίασης της υπόθεσης.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.