Κορονοπάρτι με μπόλικο χασισάκι για …γιατρούς

featured image

Παρά τη νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας και τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα της πανδημίας, δεκάδες απόφοιτοι της Ιατρικής συγκεντρώθηκαν πριν από λίγες μέρες σε προάστιο της Κολωνίας για ένα ξέφρενο πάρτι με ξενύχτι, δυνατή μουσική, ακόμα και …χασίς.

Η γιορτή οργανώθηκε σε ένα πρόχειρο εξοχικό παράπηγμα, σε απομονωμένη και σχεδόν δασώδη περιοχή, με τη συμμετοχή περίπου τριάντα έως τριανταπέντε καλεσμένων. Τελικά όμως οι ξενύχτηδες δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι. Το πιθανότερο είναι ότι κάποιος ειδοποίησε την αστυνομία για να παρέμβει.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η υστερία του Φουρθιώτη – Ζητά προστασία μέσα στην φυλακή. Τι συνέβη;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μαράκι μου, λατρεία μου, μας έκλεισαν όλα τα παράθυρα από το σπιτάκι μας»

Μόλις οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μερικοί από τους καλεσμένους σκαρφάλωσαν στη στέγη του εξοχικού σπιτιού και κατάφεραν να διαφύγουν. Άλλοι είχαν σχεδόν ναρκωθεί και οι αστυνομικοί κατέβαλαν προσπάθεια μέχρι να τους ξυπνήσουν και να μάθουν λεπτομέρειες. Εκείνοι που μπορούσαν ακόμη να μιλήσουν έδιναν απαντήσεις όπως «Είμαστε όλοι εμβολιασμένοι, μην ανησυχείτε» ή «Γιατρός είμαι κι εγώ, ξέρω τι κάνω…» Εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής δήλωσε ότι οι συμμετέχοντες στο πάρτι γιόρταζαν το πτυχίο τους και προφανώς …ξεφάντωσαν λίγο παραπάνω.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.