ΣΟΚ – Τρεις θρόμβους στον πνεύμονα μετά το εμβόλιο της AstraZeneca

featured image

Τρεις θρόμβους στον πνεύμονα εμφάνισε τρεις εβδομάδες μετά το εμβόλιο της AstraZeneca κατά της COVID-19 μια νεαρή γυναίκα από την Αυστραλία, η οποία σπουδάζει νοσηλευτική, και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Η Έλι Πίκοκ έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου στις 31 Μαρτίου, μια εβδομάδα προτού η κυβέρνηση συστήσει να μην χορηγείται το AstraZeneca στους κάτω των 50 ετών. Η υπόθεσή της εξετάζεται αλλά η ίδια πιστεύει ότι υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στους θρόμβους και το εμβόλιο, σύμφωνα με τη Daily Mail.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Ποια Γερμανίδα; Ο Γύπας Τζεϊμς… σε ξενοδοχείο με την Τουρκάλα που γνώρισε στην Ένωση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Συνευρεθήκαμε πρώτη φορά όταν…» – Γαργαλιστικές λεπτομέρειες Φιλιππίδη για Παπαχαραλάμπους (Video)

H 18χρονη πήγε στα επείγοντα νοσοκομείου στο Μπρίσμπεϊν στις 18 Απριλίου με «σημάδια θρόμβωσης». Η εξέταση που έγινε δεν έδειξε όμως θρόμβους αίματος και έτσι την έστειλαν σπίτι της, με τον πόνο της να υποχωρεί.


Η εκπαιδευόμενη νοσοκόμα άρχισε τότε να έχει συχνούς πονοκεφάλους και στις 7 Μαΐου άρχισε να αισθάνεται πόνο όταν ανέπνεε. Δύο ημέρες αργότερα μια ακτινογραφία θώρακος έδειξε πνευμονία. Είχε πάει και πάλι στο νοσοκομείο, παραπονούμενη για πόνο στην πλάτη και στα πλευρά.Επέστρεψε τελικά σπίτι αλλά στις 11 Μαΐου πήγε εσπευσμένα στην έντατική, πασχίζοντας να αναπνεύσει.

«Με έστειλαν σπίτι μέσα σε έξι ώρες χωρίς να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις και μου είπαν ότι είναι ένας φυσιολογικός πόνος της πνευμονίας και ότι πρέπει να αντέξω τον πόνο μέχρι να αρχίσουν τα φάρμακα να πιάνουν», είπε η ίδια. Δύο μέρες μετά επισκέφτηκε τον γιατρό της, ο οποίος την έστειλε στο νοσοκομείο γιατί τα επίπεδα οξυγόνου της ήταν πολύ χαμηλά. Τότε ανακαλύφθηκαν οι τρεις θρόμβοι αίματος στον πνεύμονα, καθώς και ο χαμηλός αριθμός αιμοπεταλίων

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.