«Ήμουν φορτισμένος, ήταν κάποια… παρανόηση»: Τι είπε ο 50χρονος διατροφολόγος για την σεξουαλική παρενόχληση στην αεροσυνοδό (vid)

featured image

Σε παρανόηση και… παρεξήγηση “μετέφρασε” την σεξουαλική παρενόχληση στην αεροσυνοδό ο 50χρονος διατροφολόγος.

Την δική του… εκδοχή έδωσε ο 50χρονος διατροφολόγος, τον οποίο κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση η αεροσυνοδός με αποτέλεσμα να συλληφθεί στο “¨Ελ. Βενιζέλος”. Μιλώντας τηλεφωνικά στο Live News του Mega είπε πώς: «Ήμουν τόσο φορτισμένος από κάποια δικά μου προσωπικά ζητήματα που δεν θυμάμαι ειλικρινά. Μπορεί να είπα κάτι αλλά δεν άσκησα κάποια σωματική πράξη ούτε τίποτα. Και σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει πρόθεση από εμένα για σεξουαλική παρενόχληση» ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «Ζητάω συγγνώμη και για αυτό που πολύ σωστά διώκομαι είναι η παρακώλυση της πτήσης και απείθεια προς τον πιλότο. Αλλα αυτό για τη σεξουαλική παρενόχληση μας πηγαίνει αλλού. Ήταν σίγουρα κάποια παρανόηση και παρεξήγηση».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ναι ρε Παναγιώταρου. Έτσι καθαρίζει κάθε γυναίκα την… τουαλέτα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέλαναν την πολυκατοικία με τις ερωτικές κραυγές και ο γείτονας τους… ξεφτίλισε (Εικόνα)

Βέβαια, τα ερωτήματα που γεννώνται περί παρανόησης είναι εύλογα, όταν η αεροσυνοδός κατήγγειλε πως ο 50χρονος τής ζήτησε να επισκεφθεί την τουαλέτα, δείχνοντάς της τα γεννητικά του όργανα και μάλιστα της είπε να πάει πρώτη.

Μαρτυρίες μάλιστα αναφέρουν πως ο 50χρονος επιβάτης προσπάθησε να αυτοϊκανοποιηθεί μέσα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια πτήσης από την Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα.

Μετά το συμβάν ισχυρίστηκε ενώπιον μελών του πληρώματος του αεροσκάφους ότι είναι παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών κοριτσιών, εκλιπαρώντας ταυτόχρονα, να μην ειδοποιηθούν οι αστυνομικές Αρχές.

Η αεροσυνοδός έγραψε στην αναφορά της πως ο 50χρονος της επιτέθηκε προκειμένου να την θωπεύσει με σκοπό να αυτοϊκανοποιηθεί πάνω της.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.