Ανατροπή στην υπόθεση του 22χρονου σάτυρου – Σκάνε αισίως και δυο κακουργήματα

featured image

Ο Βασίλης.Μ. δικάζεται τη Δευτέρα για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας (άρθρο 337 ΠΚ) το οποίο έχει ως ανώτατη ποινή το ένα έτος ανά πράξη. Είναι όμως μόνο αυτό;

Πληροφορίες αναφέρουν πώς ο αρμόδιος Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, ζήτησε να εξαχθούν ξεχωριστά αντίγραφα για δυο περιπτώσεις για τις οποίες θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστή έρευνα καθώς βάσει των μαρτυρικών καταθέσεων ο φοιτητής που μετατράπηκε σε εφιάλτη για γυναίκες στη Νέα Σμύρνη, ενδέχεται να τέλεσε ακόμη και το αδίκημα της απόπειρας βιασμού!


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ναι ρε Παναγιώταρου. Έτσι καθαρίζει κάθε γυναίκα την… τουαλέτα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέλαναν την πολυκατοικία με τις ερωτικές κραυγές και ο γείτονας τους… ξεφτίλισε (Εικόνα)

Η πλέον χαρακτηριστική υπόθεση είναι εκείνη της 22χρονης Διονυσίας Μ. η οποία κατέθεσε ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Αυγούστου 2020, ενώ επέστρεφε στο διαμέρισμά της στον Νέο Κόσμο αντιλήφθηκε να την ακολουθεί ο 22χρονος ο οποίος μάλιστα της επιτέθηκε τη στιγμή που άνοιγε την πόρτα της πολυκατοικίας!

Συγκεκριμένα η νεαρή γυναίκα κατέθεσε ότι ο φοιτητής την έσπρωξε, της έπιασε τα οπίσθια και στη συνέχεια την άρπαξε από τον λαιμό, ενώ, όπως ισχυρίσθηκε, κατόρθωσε να γλιτώσει μετά από πάλη! Η εισαγγελία εκτιμά ότι οι συγκεκριμένες πράξεις, όπως περιγράφονται, θα μπορούσαν να τον φέρουν αντιμέτωπο ακόμη και με δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά επίθεση που φέρεται να δέχτηκε η 28χρονη Όλγα Τ. 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 3ης Σεπτεμβρίου 2020 τη στιγμή που έμπαινε σε πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης. Στην κατάθεσή της αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος την ακολούθησε, εισήλθε μαζί της, έβγαλε το μόριό του και άρχισε να αυτοικανοποιείται, ενώ προσπάθησε να σηκώσει και τη φούστα της!

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.