Ιωάννα Μαλέσκου: Ο χορός της κοιλιάς στον αέρα της εκπομπής που καθήλωσε τους τηλεθεατές

featured image

Ιωάννα Μαλέσκου: Το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Απριλίου, η γνωστή παρουσιάστρια χόρεψε τον χορό της κοιλιάς, στον αέρα της εκπομπής “Love it” του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ. Φορώντας τη γνωστή αμφίεση κούνησε το κορμί της μπροστά από τις κάμερες και χάρισε στους τηλεθεατές, μία τηλεοπτική στιγμή που θα θυμούνται για καιρό.

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο χορός πριν το τέλος της εκπομπής

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξω φρενων – Η Στεφανίδου ούρλιαζε ανεξέλεγκτη (vid)

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει προλάβει να συμπληρώσει ένα χρόνο παρουσίας στον σταθμό. Στην σημερινή εκπομπή, χάρισε μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές της. Η αλήθεια είναι, πως με αυτό το πεντάλεπτο λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, η παρουσιάστρια διεκδικεί τον τίτλο της πιο σέξι στιγμής στην ελληνική τηλεόραση για το 2021.


Αφορμή ήταν ένα βίντεο της Μυρσίνης Κόη από τη Σύρο. Σε αυτό η Μυρσίνη χορεύει oriental και φαίνεται πως η Ιωάννα ενθουσιάστηκε με το ταλέντο της. Αποφάσισε λοιπόν να κάνει ζωντανή σύνδεση με την Μυρσίνη, προσπαθώντας παράλληλα να την μιμηθεί.

Αρχικά, ζήτησε προκαταβολικά συγγνώμη από τους τηλεθεατές και στη συνέχεια ξεκίνησε τον χορό. Όσοι βρίσκονταν στο πλατό ενθουσιάστηκαν, με τους συνεργάτες της να την χειροκροτούν από τον καναπέ. Της ζήτησαν μάλιστα, να χορεύει μέχρι το κλείσιμο της εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έδωσε… ρέστα ο σκηνοθέτης – Σούπερ αποκαλυπτικά πλάνα (vid)

Δείτε τον χορό της παρουσιάστριας:

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.