Πέτρος Ίμβριος: «Δούλευα με τραγουδίστριες που έκαναν κονσομασιόν»

featured image

Από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του περνάει ο Πέτρος Ίμβριος αφού σε ηλικία 55 ετών και εν μέσω πανδημίας έγινε για τρίτη φορά πατέρας.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Ελευθερίου πήγε στην Μαλέσκου χωρίς εσώρουχα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Να γιατί θ΄αργήσει να φύγει ο Ντάφυ. Οι 40.000 “Ταλιμπάν” και οι νίκες

Με αφορμή αυτό το χαρμόσυνο γεγονός ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό «OK».

Μεταξύ άλλων όμως αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που είχε περάσει τα ξεκινήματα της καριέρας του όταν άρχισε να δουλεύει επαγγελματικά πλέον σε νυχτερινά μαγαζιά.


«Πάντα είχα για γνώμονα την αγάπη μου για τη μουσική. Δεν μου ήρθαν εύκολα τα πράγματα. Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε ένα σκυλάδικο της εθνικής οδού. Δίπλα μου έβλεπα ναρκωτικά, όπλα, παρανομίες, τραγουδίστριες που έκαναν κονσομασιόν. Τίποτα από αυτά δεν με άγγιζε. Εγώ ήμουν εκεί για να παίζω μουσική και να γεμίζω την ψυχή μου. Έβλεπα νταλικέρηδες να έρχονται με το φορτηγό, να πίνουν, να καπνίζουν, άλλους να κάνουν χρήση χασίς ή κόκα. Μέχρι και πυροβολισμούς έχω δει μπροστά στα μάτια μου. Και βέβαια από εκείνη τη νύχτα έφυγα και δεν ξαναγύρισα ποτέ.

Σε ένα άλλο μαγαζί που δούλεψα μετά πήγα με την αστυνομία να πάρω τα πράγματά μου. Κι αυτό γιατί δεν με άφηνε ο μαγαζάτορας να φύγω, με απείλησε ότι θα βάλει μπράβους να με σκοτώσουν και για να με εκβιάσει κρατούσε τα όργανά μου. Έχω περάσει διάφορα. Μάλλον είχα άγνοια κινδύνου. Στα 19 μου δεν με άγγιζε τίποτα. Εμένα με ενδιέφερε να είμαι εκεί και να ασχολούμαι με αυτό που αγαπούσα», είπε χαρακτηριστικά.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.