Επίθεση με βιτριόλι: «Το κακό μίλησε και είπε ΣΥΓΓΝΩΜΗ, και έτσι έγινε ακόμη πιο κακό»

featured image

Η υπόθεση με το βιτριόλι «πάγωσε» την κοινή γνώμη τον περασμένο Μάιο.

Μία 35χρονη γυναίκα έστησε καρτέρι σε μία συγχωριανή της στην είσοδο της εταιρίας που η δεύτερη εργαζόταν και της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο. Έναν σχεδόν χρόνο αργότερα η κατηγορούμενη ομολόγησε την πράξη της και δήλωσε μετανιωμένη.

Το θύμα η 35χρονη σήμερα Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι καθώς ακόμα δίνει μεγάλο αγώνα για να μπορέσει να μπει η ζωή της σε μία κανονικότητα με τα χειρουργεία να διαδέχεται το ένα το άλλο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Όλη η αλήθεια για το αμαρτωλό τρίγωνο Σάκη – Χριστίνα – Μαριαλένα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έκτακτο – Η Μαριαλένα έκλαψε για τον Σάκη και ο Λιβάνης την χώρισε

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας μετά την ομολογία της κατηγορούμενης έγραψε δύο λόγια στο facebook.

«Το κακό μίλησε. Μετά από έναν χρόνο, μετά την ολική ψυχική και σωματική καταστροφή, μετά το πονηρό παιχνίδι παρακολουθήσεων, μεταμφιέσεων, δοκιμών και “επιτυχημένων αποτελεσμάτων”, μετά τη σύλληψη, σιωπή και φυλάκιση, μετά τη συλλογική και εθνική κατακραυγή, μετά τα πολλαπλά ερωτήματα χωρίς απαντήσεις και αιτιολογήσεις.


Το κακό μίλησε, ξεχνώντας ότι άφησε πίσω του ένα ανθρώπινο ράκος, περιτριγυρισμένο από μια οικογενειακή δυστυχία, χωρίς το σήμερα και -δυστυχώς- χωρίς το αλλιώτικο αύριο. Ένας χρόνος πλήρους αδιαφορίας, απάθειας, σκληρών και στεγνών συναισθημάτων και ποταπής αντιμετώπισης. Ένας χρόνος προσβολής, χαιρεκακίας, ικανοποίησης, μίσους και απαξίωσης για ένα άτομο που οδηγήθηκε στο σκοτάδι μέσα από τα άγρια και αμετανόητα ένστικτα τού διαταραγμένου “είναι” του. Ένα καθοδηγούμενο άτομο από γνώση επαγγελματία, που στοχεύει στη κατανόηση και την υποτυπώδη τιμωρία από την πολιτεία μιλώντας για “αρρωστημένη εμμονή” και “προσωπικές διαφορές”.

Μια αντικοινωνική, ψυχοπαθητική προσωπικότητα -μια “ηρωίδα του κακού”- που απολογείται κρυφά αποφεύγοντας το φως φοβούμενη μήπως την τυφλώσει, όπως η ίδια επιχείρησε να κάνει σε ένα ανυποψίαστο κορίτσι, επιθυμώντας σφοδρά ακόμη και τον θάνατό της. Το κακό μίλησε και είπε ΣΥΓΓΝΩΜΗ, και έτσι έγινε ακόμη πιο κακό!».

 

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.