featured image

Η Σάφρον Ρόουζ από την Καλιφόρνια, βαρέθηκε να δουλεύει σαν αισθητικός με χαμηλό εισόδημα και αποφάσισε να πουλά προσωπικά της «αντικείμενα» σε άνδρες στο instagram για να έχει καλύτερες αποδοχές…

Oνομάζεται Σάφρον Ρόουζ είναι 34χρονών και ζει το δικό της… όνειρο στο OnlyFans. Πώς; Πουλώντας προσωπικές τις φωτογραφίες και βίντεο στους 35.000 θαυμαστές της στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δολοφονία Καραϊβαζ – Συμβόλαιο θανάτου με άρωμα… Κολομβίας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκλονίζει γειτόνισσα – «Του έδωσαν και χαριστική βολή»

Η Σάφρον Ρόουζ από την Καλιφόρνια εργαζόταν κυρίως ως αισθητικός και με χαμηλά εισοδήματα. Όπως λέει η ίδια είχε κουραστεί να δουλεύει για άλλους. Και τότε πήρε την απόφαση να στραφεί στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.


Αρχικά κατάφερε να κερδίζει το πολύ μέχρι 10 δολάρια την ημέρα, ωστόσο συνέχιζε να παρουσιάζει τα «πιο δημοφιλή περιουσιακά στοιχεία» της στο διαδίκτυο και πλέον τα έσοδά της έχουν εκτιναχθεί.

Όπως υποστηρίζει πλέον βγάζει περίπου 37.000 Ευρώ τον μήνα, έχοντας 35.000 φανς, ενώ άλλοι 33.000 ακολουθούν το προφίλ της στο instagram.

Η ίδια μάλιστα δίνει και συμβουλές για όσους θέλουν να ακολουθήσουν τα χνάρια της. «Βεβαιωθείτε πως έχετε όσο το δυνατόν περισσότερο περιεχόμενο. Και το βασικότερο, μην το σκέφτεσαι υπερβολικά. Οι άνδρες λατρεύουν να βλέπουν την αλήθεια, δεν χρειάζεται να προσλάβετε επαγγελματίες φωτογράφους».

Πηγή: Reader.gr

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.