Αυτός είναι ο Αλβανός μπογιατζής-«μέντιουμ» που βίασε την 22χρονη στην Λάρισα

featured image

Ο Αλβανικής καταγωγής υπνωτιστής, πουλούσε «πνεύμα» πως θεραπεύει βασανισμένες και «αρρωστημένες ψυχές». Μέχρι και τον καρκίνο, τους έλεγε. Για την κοπέλα από την Λάρισα όμως έγινε σκέτος εφιάλτης και σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά «ένας στυγνός βιαστής» σε βάρος του οποίου διεξάγεται ήδη προκαταρκτική εξέταση αφού το αδίκημα το διέπραξε το περασμένο καλοκαίρι.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βρώμισε η πιάτσα – Πανελίστας του ΟΡΕΝ έκανε επέμβαση αλλαγής φύλου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Το… βίντεο της Καρολίνας. Θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Η 22χρονη, που πάσχει από ελαφριάς μορφής νοητική στέρηση φοβόταν να μιλήσει, γιατί ο 40χρονος της έλεγε πως όλα αυτά «προβλέπονται» από τη διαδικασία προκειμένου εκείνη «να γίνει καλά».


Πρέπει να είσαι «τάφος», την συμβούλευε σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά και εκείνη έτρεμε στην ιδέα να ζητήσει βοήθεια και να σταματήσουν οι «συνεδρίες» γιατί ο ίδιος την είχε προϊδεάσει πως έχει και την ικανότητα να «διαβάζει το νου της». Ο 40χρονος όμως δεν ήταν καν μέντιουμ, αφού όπως φαίνεται και απ’ τη φωτογραφία που έχει ανεβάσει στα social media το κύριο επάγγελμά του ήταν τελικά μπογιατζής. Είχε πείσει ωστόσο τον Λαρισαίο πατέρα της 22χρονης πως έχει το κρυφό χάρισμα να είναι μέντιουμ, χρησιμοποιώντας με «δόλο και απάτη την ψευδαίσθηση ότι έχει μεταφυσικές ή υπερφυσικές δυνάμεις». Έτσι ο απελπισμένος πατέρας αναζήτησε στο πρόσωπό του τη «γιατρειά» της κόρης του. Το «μέντιουμ» μετά από κάμποσες επισκέψεις στο σπίτι της κοπέλας, βρήκε την ευκαιρία να την απομονώσει σε ώρες που οι γονείς δεν ήταν στο σπίτι και στα μέσα του περασμένου Ιουλίου τη βίασε με την «επίκληση» του οραματιστή πως τον καλούν τα πνεύματα …

Προηγουμένως ωστόσο είχε φροντίσει να ψάξει αν ο πατέρας είχε τοποθετήσει κάμερες στο δωμάτιο. Συνολικά ο άντρας, όπως είπε η 22χρονη την βίασε τρεις φορές μέσα στο υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Η δικηγόρος Μαρία Γαλλιού, που εκπροσωπεί την 22χρονη ανέφερε στο newsit ότι: «Το ζήτημα δεν είναι μόνο αυτή μεμονωμένα η περίπτωση της οικογένειας της εντολέως μου. Η πολιτεία οφείλει με νομοθετήματα να παρακινεί για να καταγγέλλονται τέτοια περιστατικά που μένουν στο σκοτάδι αλλά και να προστατεύονται τα ανυπεράσπιστα θύματά όταν καταφεύγουν στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές …».

[/expander_maker][gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.