Αττική: «Μπλόκο» στο SMS – Απαγόρευση μετακινήσεων από δήμο σε δήμο

featured image

Απαγόρευση από δήμο σε δήμο – Νέα περιοριστικά μέτρα στην Αττική εξετάζουν οι ειδικοί όσον αφορά τις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο καθώς το ιικό φορτίο του κορωνοϊού παραμένει σε υψηλά επίπεδα

Απαγόρευση από δήμο σε δήμο – Ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάσταση στην Αττική

Τα νοσοκομεία στην Αττική βρίσκονται σε οριακή κατάσταση και οι διασωληνωμένοι αυξάνονται. Οι ειδικοί σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr εξετάζουν το ενδεχόμενο να ληφθούν άμεσα επιπλέον περιοριστικά μέτρα για να υποχωρήσει το ιικό φορτίο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο τραπέζι έχει πέσει η απαγόρευση των μετακινήσεων από δήμο σε δήμο για την Αττική, δηλαδή το SMS στο 13033 με κωδικό 6 να μπορεί να το χρησιμοποιεί ο πολίτης μόνο εντός των ορίων του δήμου του.

Το μέτρο αυτό εξετάζεται καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα διαπιστώθηκε κατάχρηση του συγκεκριμένου κωδικού.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι τυχαίο ότι την Δευτέρα 1/02 ζήτησε υπομονή δύο εβδομάδες ακόμη από τους πολίτες προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσει η κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα ενώ μίλησε και για «έξυπνες λύσεις».

Όπως έδειξαν και τα στοιχεία της Δευτέρας, παρά το lockdown και τις απαγορεύσεις, η Αττική εξακολουθεί να έχει τη χειρότερη επιδημιολογική εικόνα από κάθε άλλη περιφέρεια στην Ελλάδα με 533 κρούσματα σε σύνολο 1.176

Η κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική

Τα κρούσματα ανά τομέα στην Αττική τη Δευτέρα

Ανατολική Αττική 52
Βόρειος Τομέας Αθηνών 56
Δυτική Αττική 22
Δυτικός Τομέας Αθηνών 89
Κεντρικός Τομέας Αθηνών 159
Νήσοι 18
Νότιος Τομέας Αθηνών 65
Πειραιάς 92

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.