Βγήκαν τα... μαχαίρια μεταξύ Γερμανού και Περρή: Σχολίασε και η Σκορδά (pics & vid)

featured image

Το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για το Battle of the Couples προκάλεσε την απάντηση της Ναταλίας Γερμανού και ξεκίνησε το… γαϊτανάκι.

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της Ναταλίας Γερμανού και του Βαγγέλη Περρή, με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε ο τελευταίος για το Battle of the Couples που προβάλλεται από τον Alpha

«Αυτό το οποίο βλέπουμε, μόνο μια ευχή πρέπει να κάνουμε, όσο νωρίτερα φύγει από τις τηλεοράσεις, τόσο καλύτερα για όλους. Και για τους εμπλεκόμενους και γι’ αυτούς που το μεταδίδουν», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Πρωινό».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τα social media κάνουν κακό στη Δημοκρατία», λέει ο Μητσοτάκης (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Ξεφτιλίζουν τον Κόρομι : «Όχι κορο… κορασίδα είσαι μαζί με τον κ@λοτρυπιδόπουλο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πέρασαν απο “κορδέλα” τον Ασημακόπουλο. ” Γελοίε… ρουφιάνε… κ@λώπο@στρα”

Τα σχόλιά του αυτά, δεν άρεσαν και τόσο στην Ναταλία Γερμανού που είπε στην εκπομπή της: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να του αρέσει το Battle of the couples. Με ξένισε εμένα λίγο φανατισμός του Βαγγέλη Περρή που είπε ότι “πρέπει επειγόντως να σταματήσει η προβολή του”. Αυτά τα υπερβολικά εγώ δεν τα μπορώ. Το να κοροϊδέψεις όσο θες μία εκπομπή, είτε λέγεται Bachelor, είτε Battle of the couples, είναι περισσότερο δουλειά των σατιρικών εκπομπών, του Μουτσινά, των Αρβύλα κτλ. Δεν βλέπω με ποιο σκεπτικό ένα πρωινό, ή ένα μεσημεριανό είναι η δουλειά του να ασκήσει δριμεία κριτική εναντίον προγραμμάτων άλλων καναλιού.

Κι εμένα πολλές φορές πολλά προγράμματα δεν μου αρέσουν, και του δικού μου καναλιού και άλλων, δεν έχω βγει ποτέ στην εκπομπή να πω “τι σκουπίδι είναι αυτό. Ντροπή και αίσχος”. Δεν είναι η δουλειά μας να το κάνουμε, υπάρχουν τηλεκριτικοί, υπάρχουν σατιρικές εκπομπές. Μου φάνηκε λίγο άχαρο. Δηλαδή αν ήταν στο 23% πάλι θα λέγανε. 

Είμαι άλλης φιλοσοφίας, αν υπάρχει ένα προϊόν στο κανάλι που εργάζομαι το οποίο δεν μου αρέσει, δε θα βγω στον αέρα του καναλιού που εργάζομαι να το ξεσκίσω», καταλήγοντας.


Η Nάταλι Κακκαβά επιχείρησε να σχολιάσει το θέμα, προκαλώντας την απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στο Twitter, καθώς στο «Όταν εργάζεσαι σε ένα κανάλι δεν σου επιτρέπεται να κρίνεις αρνητικά κανένα πρόγραμμα του καναλιού σου. Από την άλλη αν εργάζεσαι σε άλλο κανάλι θεωρείται αντισυναδελφικό να σχολιάσεις αρνητικά πρόγραμμα άλλου καναλιού… Ε, ποιο το νόημα του σχολιασμού τότε;», της έγραψε: «Μα δεν το σχολίασε είπε “πρέπει να κοπεί άμεσα!”».

Μάλιστα, η Νάταλι Κακκαβά τόνισε με νέο μήνυμά της πως: «Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο γεγονός το οποίο είναι απαράδεκτο γιατί χάνονται δουλειές. Όμως πρέπει να υπάρχει ελευθερία λόγου σε όλους όσους εργάζονται στα κανάλια να εκφέρουν τη γνώμη τους αν κάτι τους αρέσει η όχι. Και όχι ανάλογα σε ποιο κανάλι εργάζονται. Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Ούτε σε ένα μεμονωμένο γεγονός. Μια γενική τοποθέτηση έκανα για το πώς μας επιτρέπεται να σχολιάζουμε τα τηλεοπτικά τεκταινόμενα».

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η συνέχεια δόθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πρωινό», όπου ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Συμφωνώ, συναδελφικότητα λέγεται. Βέβαια, υπάρχει μία μικρή αντίφαση. Εγώ τη Ναταλία και την εκτιμώ και την αγαπάω, κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει το ο,τιδήποτε λέγεται δημόσια. Η ίδια η Ναταλία κάνει κριτική σε άλλη εκπομπή, ότι δηλαδή αυτό που λέει ότι δεν πρέπει να κάνουμε, αυτό κάνει. Είναι λογικό ότι το κάνει γιατί αναφέρεται σε άλλους και υποδεικνύει στον τρόπο που πρέπει να συμπεριφέρονται. Δεν είναι θέμα εκπομπής, είναι θέμα μηνύματος.

Πριν μία εβδομάδα, η Ναταλία είχε αναφερθεί σε λαϊκό τραγουδιστή και στο μήνυμά του που σχολίασε ήταν πολύ βίαιο. Δεν είπε ότι είναι ένας τραγουδιστής κι εγώ είμαι στιχουργός και δε θα αναφερθώ στα επαγγελματικά γιατί είμαστε στον ίδιο χώρο. Επομένως έχει σημασία τι είναι αυτό που εκπέμπεται. Αυτό που σχολιάστηκε είναι το περιεχόμενο της εκπομπής».

Τότε η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Η Μενεγάκη δεν έκανε ποτέ σχόλιο! Η Ναταλία τώρα τελευταία πάει σε αυτό το κομμάτι. Κάποιες άλλες εκπομπές, όπως η δική μας φέρανε το σχόλιο στην πρωινή ζώνη για πρώτη φορά».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.