Ηράκλειο: Αγοράκι μεταφέρθηκε ως «νεκρό» στο Κέντρο Υγείας και παρουσίασε ελαφρύ σφυγμό

featured image

Ανατροπή για περιστατικό που συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης με αγοράκι που έπεσε στο βαρέλι και θεωρήθηκε νεκρό αρχικά, αλλά τελικά παρουσίασε σφυγμό και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Απίστευτη εξέλιξη με περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στον οικισμό Λιγόρτυνο του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συγκεκριμένα, ένα αγοράκι 2 ετών εντοπίστηκε σε βαρέλι και θεωρήθηκε νεκρό.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μας γλεντάει η Θεοδωρίδου με τη δήλωση για τις πλαστικές – Καλή μου κοίτα πώς ήσουν;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κεραυνοί και βροντές στη βίλα του Ψυχικού! Η κρυφή συμφωνία του Πέτρου Φιλιππίδη με τη γυναίκα του

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Φουρθιώτης – Τον πρόδωσε η καρδιά του

Ωστόσο, σύμφωνα με το Creta24.gr, το δύο ετών παιδάκι αν και αρχικά είχε δηλωθεί νεκρό, παρουσίασε σφυγμό, διασωληνώθηκε και μεταφέρεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.


Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας διασωλήνωσαν το παιδί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το παρέλαβε προκειμένου να το μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υπάρχει ειδική μονάδα.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ένα αγόρι 2 ετών και 20 ημερών στον οικισμό Λιγόρτυνος του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων εντοπίστηκε μέσα σε ένα βαρέλι νερού.

Στις 16.30 το μεσημέρι της Τετάρτης μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι του χωριού, το παιδί βρισκόταν με συγγενικό του πρόσωπο σε οικοδομή όπου οι γονείς θα έφτιαχναν το νέο τους σπίτι, καθώς η μητέρα του βρισκόταν στο Ηράκλειο και ο πατέρας του στη δουλειά. Ο μικρός φέρεται να πάτησε πλακάκια που αργότερα θα τοποθετούνταν στο σπίτι και έπεσε στο βαρέλι που ήταν στην είσοδο του σπιτιού.

Μετά από λίγη ώρα, άρχισαν να το αναζητούν και το εντόπισαν μέσα σε ένα βαρέλι που περιείχε νερό.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το μικρό αγόρι ήταν το μεσαίο από τα τρία παιδιά της οικογένειας.

Στη ΜΕΘ παίδων νοσηλεύεται το αγόρι

Ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, μιλώντας στο cretalive, επιβεβαίωσε ότι το αγοράκι παρουσίασε σφυγμό και ότι εισήχθη στην ΜΕΘ Παίδων, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται κάτι παραπάνω από σοβαρή.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.