Το παίρνει πάνω του ο Μητσοτάκης για να κερδηθεί το Πάσχα - Οι αποφάσεις που θα πάρει

featured image

Το στοίχημα είναι να κερδηθεί το Πάσχα και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις τελευταίες συσκέψεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με στενούς του συνεργάτες, αξιολογείται η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, η κόπωση της κοινωνίας, το γεγονός ότι τα περιοριστικά μέτρα δεν αποδίδουν αλλά και η επιτακτική ανάγκη να επαναλειτουργήσει η αγορά και να ανοίξουν κάποιες δραστηριότητες.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μας γλεντάει η Θεοδωρίδου με τη δήλωση για τις πλαστικές – Καλή μου κοίτα πώς ήσουν;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κεραυνοί και βροντές στη βίλα του Ψυχικού! Η κρυφή συμφωνία του Πέτρου Φιλιππίδη με τη γυναίκα του

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Φουρθιώτης – Τον πρόδωσε η καρδιά του

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα, οι όποιες νέες αποφάσεις είναι στα χέρια του πρωθυπουργού, ο οποίος σε παρόμοιες καταστάσεις έχει αποδείξει πως είναι εκείνος που λαμβάνει την πολιτική απόφαση για αυστηροποίηση των μέτρων.


Κάτι το οποίο συνέβη όταν ακυρώθηκαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Πάτρα, πριν ακόμα εμφανιστεί κρούσμα στη χώρα μας αλλά και κάθε φορά που έπρεπε η χώρα να μπει σε σκληρό lockdown για να αντιμετωπιστεί η πανδημία.

Έτσι και στην τρέχουσα συγκυρία και προκειμένου το Πάσχα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα με την οικονομία και την κοινωνία ανοικτή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εκείνος που θα επιλέξει τοι δρόμο που θα ακολουθήσει η χώρα τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ένα σκληρό και καθολικό lockdown για χρονικό διάστημα 10 – 15 ημερών, που θα έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση των κρουσμάτων και την αποσυμπίεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, θα ανοίξει το δρόμο ώστε σταδιακά από τις αρχές Απριλίου να επανεκκινήσει η οικονομική και κοινωνική ζωή, ώστε να επανέλθει ένα μέρος της κανονικότητας έως το Πάσχα.

Ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει τον τελευταίο χρόνο πως δεν διστάζει όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για να βγει η χώρα από τη δύσκολη κατάσταση. Και αυτό φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να πράξει και στην παρούσα φάση, απευθυνόμενος ίσως και με μήνυμα στον ελληνικό λαό.

Όπως έχει τονίσει πολλές φορές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάνω απ’ όλα είναι η ανθρώπινη ζωή, η οποία δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο και επιπλέον στοχεύοντας σε ένα καλύτερο Πάσχα, πιθανότατα έχει φτάσει η στιγμή για μια πολιτική απόφαση θα οδηγήσει σε βελτίωση των επιδημιολογικών δεδομένων σε όλα τα επίπεδα. [/expander_maker][gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.