Στη φυλακή ο Γκουρούσης;Εικόνες μέσα από το θησαυροφυλάκιο του Ψυχικού

Οι αστυνομικοί, εκτιμούν πως ο 58χρονος έδρασε μόνος του, χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι για να παραβιάσει τη γλώσσα.

Οι παραβιάσεις αποκαλύφθηκαν οταν μια απο τις ιδιοκτήτριες επισκέφθηκε στις 13 Νοεμβρίου το θησαυροφυλάκιο της τράπεζας στο Ψυχικό για να διαπιστώσει ότι μέσα απο τη θυρίδα της έλειπαν 3.000.000 ευρώ σε κοσμήματα και 42.000 ευρω σε μετρητά.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεφτίλισε όλο το ΣΚΑΙ – «Σηκωθείτε και φύγετε, ντροπή σας, άντε γεια σας» (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έκτακτο – Ξεχάστε το άνοιγμα καταστημάτων, σχολείων και εστίασης στο τέλος του Μάρτη

Σημερα ο Γκουρούσης περνάει από Ανακριτή και εισαγγελέα με δικαστικές πηγές να υποστηρίζουν πως είναι τόσο συντριπτικά τα στοιχεία που θεωρείται δεδομένη η προφυλάκιση του.


Οι αναλυτές εκτιμούν, πως ο Βασίλης Γκουρούσης έχει «σπάσει» το θησαυρό και τον έχει κρύψει σε διαφορετικά σημεία σε σκοπό να τον βγάλει στο εξωτερικό. Έτσι αναζητούν στοιχεία από τα δίκτυα των κλεπταποδόχων για το ενδεχόμενο κάποια από τα πανάκριβα κοσμήματα να έχουν βγει προς πώληση σε συγκεκριμένες χώρες των Βαλκανίων. Μια έρευνα, που αναμένεται να κρατήσει αρκετό χρονικό διάστημα, αφού τα μέχρι στιγμής στοιχεία είναι ελάχιστα και δεν οδηγούν πουθενά.

Δειτε τις εικόνες μέσα από το θησαυροφυλάκιο της τράπεζας λίγο μετά το Ριφιφί όπως της έδωσε στη δημοσιότητα σημερα το «Πρώτο Θέμα».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.