Ριφιφί στο Ψυχικό: Ο Γκουρούσης ξεσπά «Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου υφίστανται αήθη επίθεση και κατασπαράζονται»

featured image

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε τόσο ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος μερικών εκ των θυμάτων, όσο και κατ’ αποκλειστικότητα η μητέρα και η αδελφή της Τέτας Καμπουρέλη αλλά και ο ίδιος ο κατηγορούμενος.

«Το παιδί μου δεν ξέρει τίποτα. Είναι από τα καλύτερα παιδιά του κόσμου. Είναι ένα αθώο πλάσμα. Δεν ξέρω αν είναι αθώος. Εγώ ήμουν στο σπίτι, από την τηλεόραση έμαθα. Περνάμε ένα δράμα όλη η οικογένεια. Εγώ τον κόσμο τον έχω ζήσει από παιδάκι και έχω δει την κακία. Εδώ σταυρώσαν τον Χριστό και δεν σταυρώσουν έναν άνθρωπο που δεν ξέρουν αν το έκανε ή δεν το έκανε; Στην οικογένειά μας δεν έχω πάει ποτέ στην Αστυνομία. Έχω μάθει στα παιδιά μου να είναι καλά παιδιά» είπε η μητέρα της κ. Καμπουρέλη.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μπακογιάννη: «Δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω το Πάσχα στην Κρήτη» (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ριφιφί στο Ψυχικό: Ο Γκουρούσης είπε ότι είχε στη θυρίδα «σενάρια» για σήριαλ στην ΕΡΤ

Όσο για την αδελφή της είπε: «Μου φαίνεται απίστευτο. Τι να μου πει κι αυτό το κορίτσι; Πού να ξέρει; Πιστεύω ότι είναι αθώος. Δεν μας λέει πολλά πράγματα. Με το μέρος της είμαι».

Ο 58χρονος από την άλλη μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή δήλωσε: «Παρακαλώ όλον τον κόσμο να σεβαστεί τη δύσκολη στιγμή που περνώ εγώ και η οικογένειά μου και να αφήσουν όλοι τη Δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της και να μην προσπαθεί κανείς να επηρεάσει ποικιλοτρόπως. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου υφίστανται αήθη επίθεση και κατασπαράζονται στον βωμό της σκοπιμότητας.


Η οικογένειά μου θα απέχει παντελώς από οποιαδήποτε πλέον δήλωση για να μπορέσει να εστιάσει στην αποκατάσταση του πόνου και στην αθώωσή μου. Όποιος δεν το σεβαστεί αυτό θα με λυπήσει πολύ και όταν θα αθωωθώ θα είναι αργά. Στην πορεία μου στη ζωή αποδεικνύεται περίτρανα πώς είμαι ως άνθρωπος, πατέρας, σύζυγος και παππούς. Έχω εναποθέσει την υπόθεσή μου στον δόκτορα Γιώργο Φιτσιάλο ο οποίος με απόλυτη επιστημονική τεκμηρίωση ευελπιστώ να βοηθήσει τον κύριο ανακριτή στην αποκάλυψη της αλήθειας.Όλα τα υπόλοιπα που διαρρέουν ως κουτσομπολιό δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Κατηγορούμενος είμαι μόνος μου και ουδείς άλλος από το συγγενικό, φιλικό, επαγγελματικό μου περιβάλλον δεν έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στη δικογραφία. Εξάλλου όπως θα αποδειχτεί ούτε εγώ έχω εμπλοκή. Αλλά ελλείψει οποιουδήποτε άλλου ενόχου γίνεται προσπάθεια να κλείσει η υπόθεση στο πρόσωπό μου(…) Θέλω να πω στην οικογένειά μου “Ψηλά το κεφάλι” όπως μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια που αγωνιζόμαστε στη ζωή».

Η εκπομπή παρουσίασε το περιεχόμενο των θυρίδων ενώ ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης σχολίασε ότι πρέπει να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, η οποία μπορεί να λειτουργήσει και θετικά για τον κατηγορούμενο.

«Είναι ακόμα νωρίς και είναι ο κατάλληλος χρόνος εάν και εφόσον αυτός ο άνθρωπος είναι πίσω από αυτή την διάρρηξη να πει πού βρίσκονται τα πράγματα ώστε να βοηθήσουν όλες οι πλευρές για την ευμενή ποινική του μεταχείριση».

[/expander_maker][gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.