Συνελήφθη ο εφοπλιστής Γιάννης Λεβεντάκης – Αποκλειστική φωτό μέσα από το τμήμα

featured image

Ο Γιάννης Λεβεντάκης συνελήφθη χθες βράδυ μετά από καταγγελία κατοίκων της Νίκαιας ότι μέσα στο κατάστημα που διατηρεί στην περιοχή είχε μαζευτεί κόσμος και όλοι μαζί έτρωγαν σουβλάκια και έπιναν μπύρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας κανένα κορονοπάρτι δεν έγινε αλλά ο υπεύθυνος της καφετέριας που διατηρεί ο Γιάννης Λεβεντάκης είχε καλέσει τους εργαζομένους σε σύσκεψη για να δουν τι θα κάνουν το επόμενο διάστημα καθώς είναι κλειστό το κατάστημα λόγω covid. Ένας εκ των υπαλλήλων είχε γενέθλια και του πήραν τούρτα και παρήγγειλαν σουβλάκια για να γιορτάσουν.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιάννης Κουκουράκης: – «Όποιος δεν μπορεί να διαχωρίσει τη καύλα που έχει ο που%@ς του…»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ένοχη 35χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της σε χωράφι (pic & vid)

Οι κάτοικοι άκουσαν φωνές και νόμιζαν πως παραβίασαν τα μέτρα και κάλεσαν την αστυνομία. Ο υπεύθυνος της καφετέριας τηλεφώνησε στον Γιάννη Λεβεντάκη ο οποίος εμφανίστηκε με παντόφλες και πιτζάμες.


Εξήγησε στους αστυνομικούς τι συνέβη και πως εκείνος είναι ο ιδιοκτήτης και πήγαν στο τμήμα όπου ο υπεύθυνος του καταστήματος κατέθεσε πως ο εφοπλιστής δεν βρισκόταν στον χώρο όταν έγινε η συγκέντρωση. Δείτε αποκλειστική φωτογραφία μέσα από το αστυνομικό τμήμα που πήγε με τις παντόφλες του.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.