Άγριες Μέλισσες: Στα άκρα οι σχέσεις Ασημίνας με Δρόσω - Αποκαλύπτεται ο πατέρας του παιδιού της Πηνελόπης

featured image

Οι Άγριες Μέλισσες διατηρούν έντονο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και σίγουρα συγκλονιστικές.

Σύμφωνα με όσα γράφει για την αγαπημένη σειρά το TV O’CLOCΚ ο πόλεμος ανάμεσα στην Ασημίνα και την Δρόσω κορυφώνεται, με τραγικές συνέπειες για τις δύο αδελφές, που όμως δεν αφήνουν ανεπηρέαστες και τις οικογένειές τους.

Άγριες Μέλισσες: Η πρόταση του Νικηφόρου στην Ασημίνα και το εξώδικο της Δρόσως

Όλα αρχίζουν όταν ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να πάρουν τον Σέργιο και να φύγουν για πάντα από το Διαφάνι και να μείνουν στο Παρίσι. Εκείνη, αν και διστακτική στην αρχή, όσο περνούν οι μέρες συμφωνεί πως είναι η καλύτερη λύση. Η απόφαση του ζευγαριού στις Άγριες Μέλισσες, όμως, τους φέρνει αντιμέτωπους με τις οικογένειές τους.

Η Δρόσω αντιδρά ακραία και δεν μπορεί να δεχτεί ότι θα χάσει το παιδί της. Είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να πολεμήσει για να διεκδικήσει όσα στερήθηκε. Η Δρόσω μαζί με τον Κωνσταντή απευθύνονται σε δικηγόρο. Τις επόμενες μέρες στέλνει εξώδικο στην αδελφή της πως αν φύγουν θα διεκδικήσει το παιδί της.


Άγριες Μέλισσες εξελίξεις

Στο μεταξύ, οι τηλεθεατές περιμένουν εναγωνίως να δουν τι θα γίνει με την εγκυμοσύνη της Πηνελόπης και συγκεκριμένα αν ο πατέρας του παιδιού της είναι ο Μελέτης ή ο Γραμματικός.

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη κυοφορεί το παιδί του Γραμματικού

Ο Αλέξης Μίχας ανέφερε στο «Πρωινό» τις εξελίξεις της αγαπημένης σειράς για την εγκυμοσύνη της Πηνελόπης, υπογραμμίζοντας πως “η αλήθεια είναι πως πατέρας του παιδιού είναι ο Αλέξης Γραμματικός”.

«Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, μεγάλη κρίση στον γάμο της Πηνελόπης με τον Αλέξη Γραμματικό. Έχει μάθει ότι είχε επαφές με τον Μελέτη, ενώ θα δούμε αργότερα ότι υπήρξε μια νύχτα πάθους μεταξύ τους. Η Πηνελόπη μένει έγκυος. Ποιανού είναι τελικά αυτό το παιδί; Είναι του Μελέτη ή του συζύγου της, Αλέξη Γραμματικού; Το παιδί είναι του Αλέξη Γραμματικού. Το ζευγάρι μετά από την τρικυμία θα είναι και πάλι μαζί και μάλιστα θα είναι αρκετά ευτυχισμένοι», είπε ο Αλέξης Μίχας.

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.