Σοκαρισμένη η Γιούσεφ – Γνώριζε τον δολοφόνο στη Ναύπακτο. “Ήταν εμμονικός μαζί της”

featured image

Σοκαρισμένη από την άγρια δολοφονία στην Ναύπακτο δηλώνει η γνωστή καλλιτέχνιδα Αναστασία Γιούσεφ καθώς γνώριζε τον εμμονικό δράστη και είχε φωτογραφηθεί μαζί του πριν από τέσσερα χρόνια. Ο 32χρονος Α.Ρ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 35χρονο Σπύρο Καρέλη επείδή νόμιζε ότι είχε σχέση με την κοπέλα που ήταν ερωτευμένος.

Μάλιστα ο δράστης απειλούσε τον 35χρονο επιχειρηματία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας την φωτογραφία του με διάφορα υβριστικά μηνύματα. «Έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν περίμενα να κάνει φόνο αυτός ο άνθρωπος, τον γνώρισα πριν από τέσσερα χρόνια στην Ναύπακτο, θυμάμαι ήταν πολύ πιεστικός και μου ζητούσε συνέχεια να βγούμε φωτογραφία» ανέφερε.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πρίν απο λίγο – Ο Χαϊκάλης ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά και καρφώνει την Ακρίτα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Digea – Κατέβασε τη διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Φιλιππίδη

Υπογράμμισε μάλιστα, πως είχε γνωρίσει τον δράστη της άγριας δολοφονίας του άτυχου επιχειρηματία Σπύρου Καρέλη το καλοκαίρι του 2017, μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι σε μαγαζί της Ναυπάκτου.«Τον θυμάμαι, ήταν περιέργος τύπος, μου ζητούσε συνέχεια να βγάλουμε φωτογραφίες και να τον κάνω φίλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μου είχε γίνει στενός κορσές, μου έστελνε μηνύματα για το πότε να βρεθούμε και εγώ απο ευγένεια και επαγγελματισμό προσπαθούσα να κρατήσω τις ισορροπίες» είπε μεταξύ άλλων.


Ο δράστης την είχε πλησιάσει κάνοντάς της διάφορα κοπλιμέντα και της ζητούσε επίμονα να βρεθούν έστω για έναν καφέ, τελικά συναντήθηκαν τυχαία σε μια παραλία που ο 32χρονος δολοφόνος της ζήτησε να βγάλουν μαζί και μια φωτογραφία η οποία και βρίσκεται στο προφιλ του.

Μάλιστα ο αδίστακτος δράστης ανέβασε την εικόνα με τη γνωστή χορεύτρια γράφοντας κάτι ποιητικό προκειμένου να δείξει την χαρά του για την επιτυχία της φωτογραφίας: «Θάλασσα με παρέσυρες μέσα στην αγκαλιά της στο sexy το κορμάκι της και τα καυτά φιλιά της…ΑXXX Anastasia Giousef…».

«Τυχαία βρεθήκαμε στην ίδια παραλία, δεν ξέρω αν με είχε ακολουθήσει. Μου ζήτησε να βγάλουμε μια φωτογραφία την οποία και αναρτησε στο προσωπικό του προφίλ, δεν είχα λόγο να του το αρνηθώ, θεώρησα πως ήταν θαυμαστής» είπε σοκαρισμένη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Αναστασία Γιούσεφ, μετά την φωτογραφία ο δράστης αποθρασύνθηκε και της έστελνε καθημερινά μηνύματα ζητώντας της να βρεθούν ενώ εκείνη τον απέφευγε.

Χαρακτηριστικό της εμμονής του είναι το γεγονός ότι, σε κάποιες περιπτώσεις που η καλλιτέχνιδα καθυστερούσε να του απαντήσει στα ενοχλητικά μηνύματα του εκείνος γινόταν νευρικός και πιεστικός. Τελικά η καλλιτέχνιδα αποφάσισε να τον μπλοκάρει από τον λογαριασμό της αφού δεν έδειχνε να συμορφώνεται με τις παρατηρήσεις της. [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.