Ιάσονας Παπαματθαίου: «Και η μητέρα μου έχει πέσει θύμα παρενόχλησης»

featured image

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» στο OPEN μίλησε ο ηθοποιός, Ιάσονας Παπαματθαίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο του θεάματος αλλά και στη συνεργασία του με τον 37χρονο ηθοποιό που καταγγέλλει ο Δημήτρης Άνθης για σεξουαλική κακοποίηση.

«Θέλω να πω πολύ γενικά ότι με όλες αυτές τις υποθέσεις που έχουν βγει στον αέρα και μας απασχολούν, σε κάποιες υποθέσεις είχα ακούσει ιστορίες και φήμες για κάποιους ανθρώπους. Παρόλα αυτά, θέλω να τονίσω ότι αν δεν είσαι αυτόπτης μάρτυρας ή θύμα, δε μπορείς να κινηθείς νομικά. Σε άλλες υποθέσεις, έπεσα από τα σύννεφα. Τώρα όλα αυτά είναι στις αρμόδιες αρχές, στα χέρια της δικαιοσύνης και ελπίζουμε να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι, όπως τους αξίζει», δήλωσε ο Ιάσονας Παπαματθαίου. 

ΙΑΣΟΝΑΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ


«Και η μητέρα μου έχει πέσει θύμα παρενόχλησης»

Παράλληλα, ο Ιάσονας Παπαματθαίου αποκάλυψε πως η ίδια του η μητέρα έπεσε στο παρελθόν θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Η ίδια μου η μητέρα ήταν θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, γιατί ήταν μία νέα ταλαντούχα, φέρελπις, του θεάτρου Τέχνης, αλλά όταν χώρισε από τον πατέρα μου ήταν κατά κάποιο τρόπο εκτεθειμένη και είχε υποστεί από διάφορους, διάφορα. Ήταν ένας άνθρωπος που δε μπορούσε να το αντιμετωπίσει εκείνη την εποχή, είχε να μεγαλώσει εμένα, είχε δύο γονείς που αρρώσταιναν βαριά οπότε… Επέλεξε έναν εναλλακτικό τρόπο, σκηνοθετεί ερασιτέχνες σε πολιτιστικούς συλλόγους».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.